Cele mai citite
 


Giurgiu: Lucrări de reparaţii şi modernizare la policlinică iniţiate de Consiliul Judeţean
vineri, 23 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Clădirea Policlinicii din municipiul Giurgiu va fi reparată şi modernizată în următoarele trei luni de zile în urma unor lucrări demarate şi finanţate de Consiliul Judeţean.
'Lucrările sunt organizate în mai multe etape, în prima etapă urmând a se efectua reparaţii la pereţi, în a doua etapă se vor efectua reparaţii la instalaţiile electrice, iar în ultima etapă vor fi reparate şi modernizate cele 17 grupuri sanitare din incinta clădirii Policlinicii', a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul executiv adjunct din cadrul Consiliului Judeţean Giurgiu, Traian Paraschivescu.
El a spus că astfel vor fi reparate şi modernizate spaţiile comune deţinute de cabinetele medicilor de familie, dar şi ale unor instituţii din domeniul sanitar care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Policlinicii municipiului Giurgiu.
În clădirea Policlinicii Giurgiu funcţionează câteva zeci de cabinete ale medicilor de familie sau specialişti din municipiu, iar clădirea policlinicii care a fost construită în anii '60 nu a mai beneficiat până acum de lucrări de reparaţii şi modernizare, aceasta trecând în ultimul an de zile din administrarea Spitalului Judeţean în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu.
Lucrările de reparţii şi modernizare la Policlinica Giurgiu au fost estimate la aproximativ 200.000 de lei fără TVA.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Policlinica din Năsăud, modernizată cu peste două milioane de lei din bani europeni Lucrările de modernizare a policlinicii din oraşul Năsăud, judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost finalizate după mai bine de doi ani de la începerea acestora, în baza unui proiect cu fonduri europene, prin care administraţia locală a primit o finanţare nerambursabilă de peste două milioane lei, potrivit unui...
Covasna: CJ a alocat 200.000 de lei pentru reabilitarea cabinetelor medicale din mediul rural Consiliul Judeţean (CJ) Covasna a alocat luni 200.000 de lei pentru continuarea programului de reabilitare şi modernizare a cabinetelor medicale din mediul rural, demarat anul trecut.
Alba: Peste 770.000 de lei pentru modernizarea singurei secţii de oncologie din judeţ Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, singura de acest gen din judeţ, va fi modernizată, ca urmare a alocării de către Ministerul Sănătăţii a sumei de 776.000 de lei pentru finanţarea unor lucrări de reparaţii capitale.
Iaşi: A fost a semnat contractul de lucrări pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie 'Cuza Vodă' Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei a semnat, vineri, contractul de atribuire a lucrărilor de modernizare a Ambulatoriul Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie "Cuza Vodă". 8,8 -7 lei
CJ Cluj a alocat peste 11 milioane de lei pentru reparaţii şi dotări la opt spitale Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a alocat, în şedinţa de vineri, suma de 11 milioane de lei pentru dotarea spitalelor cu aparatură medicală, dar şi pentru efectuarea unor reparaţii la mai multe unităţi sanitare. Cea mai mare sumă, respectiv 2,4 milioane de lei, a fost repartizată Spitalului Clinic de Urgenţă...
Dâmboviţa: Dispensarul TBC al Spitalului Judeţean Târgovişte, inaugurat după lucrări de reabilitare Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean Târgovişte a fost inaugurat, joi, după lucrări de reparaţii capitale în valoare de 1,9 milioane de lei.