Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Un copil de doi ani a căzut de la etaj, în Fieni
vineri, 23 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea dâmboviţeană Fieni, a căzut de la etajul al doilea al unui bloc şi a ajuns în stare gravă la spital, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Rebeca Ştefan.
Copilul a fost transportat iniţial la Spitalul Judeţean Târgovişte, iar apoi a fost trimis la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.
Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, Denis Vişoiu, a declarat că micuţul a fost, iniţial, conştient, apoi a intrat în comă.
''Are un traumatism cranio-cerebral sever şi fractură de femur. Când a fost preluat de ambulanţa noastră era conştient, dar pe drum spre Spitalul Judeţean a intrat în comă. A fost intubat şi a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie Bagdasar Arseni din Bucureşti'', a precizat Vişoiu.
Poliţia efectuează cercetări cu privire la modul în care s-a petrecut incidentul. Deocamdată membrii familiei, care ar fi putut da informaţii despre cele petrecute, sunt plecaţi cu copilul la spital la Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Spitalul Bagdasar Arseni: O pacientă va fi externată; doi răniţi au stare ameliorată, alţi doi, în stare gravă Bucureşti, 13 nov /Agerpres / - Patru răniţi în urma incendiului din clubul Colectiv se află internaţi pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar Arseni, doi dintre aceştia având o stare ameliorată, alţi doi fiind în stare gravă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul Mircea Carantino...
Spitalul Bagdasar Arseni: Şapte răniţi în incendiul din club Colectiv - în stare critică Şapte răniţi în urma incendiului din clubul Colectiv internaţi la Spitalul Bagdasar Arseni sunt în stare critică, a declarat luni medicul Andrei Mircea Carantino.
Spitalul Bagdasar Arseni: Starea unui rănit, aflat la terapie intensivă, s-a agravat Starea unui rănit aflat în terapie intensivă s-a agravat, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bica.
Prahova: Copil în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul al treilea Un copil din Ploieşti care suferă de autism a fost transportat, luni, în stare gravă la spital, după ce a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuieşte, în momentul în care s-a petrecut incidentul acesta fiind singur acasă.
Dâmboviţa: Bătrân cu larve în răni la picior, adus la Spitalul Judeţean Târgovişte de la un centru social Un bătrân de 67 de ani cu larve în răni de la picior a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte de la Centrul de Asistenţă Medico Socială Bucşani din judeţul Dâmboviţa.