Cele mai citite
 


Arad: Numărul persoanelor decedate în urma intoxicaţiilor cu ciuperci a ajuns la trei
vineri, 23 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul arădenilor care au murit în urma intoxicaţiilor acute cu ciuperci a ajuns la trei.
După cum informează dr Dana Negru, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Arad, este vorba de trei bărbaţi, care au fost internaţi în stare gravă în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.
'În prezent, în spital se află internate alte trei cazuri - doi adulţi şi un copil, acesta din urmă şi un adult având o evoluţie severă', a declarat joi dr Dana Negru.
'De la apariţia primelor cazuri de intoxicaţii acute cu ciuperci otrăvitoare, au fost înregistrate un număr de 45 de cazuri, din care 39 adulţi şi 6 copii. Au fost internate în spital 26 de persoane, între şase copii', a mai adăugat dr Dana Negru, directorul DSP Arad. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Noi cazuri de intoxicaţii acute cu ciuperci, apărute în judeţul Arad În ultimele două zile, la nivelul judeţului Arad au apărut noi cazuri de intoxicaţie acută după consum de ciuperci din flora spontană.
Arad: Doi bărbaţi au decedat intoxicaţi cu ciuperci Doi arădeni au murit, iar alte cinci persoane au fost internate în stare gravă la spital după ce au consumat ciuperci otrăvitoare, iar autorităţile medicale vor începe o campanie de atenţionare a populaţiei cu privire la riscul consumului de ciuperci din flora spontană.
SCJU Arad are contract cu Hexi Pharma numai pentru săpun chirurgical Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad are contract cu firma Hexi Pharma numai pentru achiziţionarea de săpun chirurgical, produsul fiind folosit pentru igiena mâinilor personalului medical şi, potrivit testelor de sanitaţie efectuate, nu pune niciun fel de probleme, susţine conducerea SCJU.
Dolj: DSP atenţionează populaţia că ciupercile culese din mediul natural pot produce intoxicaţii grave Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj atenţionează populaţia că ciupercile culese din mediul rural pot produce intoxicaţii grave, care survin din ce în ce mai frecvent din cauza lipsei de cunoştinţe ale culegătorului, a mutaţiilor genetice sau încrucişărilor care apar în natură, boala fiind...
Arad: La SCJU a fost inaugurată noua Staţie de Sterilizare Centralizată La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost inaugurată, miercuri, în prezenţa lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean, noua Staţie de Sterilizare Centralizată.
Arad: Un bărbat a murit, iar altul se află în stare critică, după ce s-au infectat cu virusul AH1N1 Un arădean în vârstă de 42 de ani a murit, iar un altul se află internat în stare critică, în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce amândoi au fost infectaţi cu virusul AH1N1, la amândoi apărând complicaţii pe fondul unor alte afecţiuni de care sufereau, între care obezitatea morbidă.