Cele mai citite
 


Călăraşi: Şase copii internaţi în spital, după ce au consumat produse de cofetărie
duminică, 25 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase copii cu vârste cuprinse între şase şi unsprezece ani, de la Complexul de Servicii Sociale pentru Copil şi Familie ''Sera'' din municipiul Călăraşi, au fost internaţi la Secţia de boli contagioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă, după ce au consumat produse de cofetărie.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul epidemiolog Camelia Truică, a precizat, duminică, pentru AGERPRES, că cei şase copii au acuzat dureri abdominale, fiind necesară internarea lor.

''Un grup de copii de la 'Sera' s-a internat în cursul după-amiezii de ieri (n.r. sâmbătă) la Secţia de boli contagioase cu manifestări digestive, vărsături, dureri abdominale. Copiii în prezent sunt reechilibraţi hemodinamic, nu mai prezintă niciun fel de manifestări'', a declarat Camelia Truică.

În cauză urmează a se face investigaţiile necesare, iar în cursul săptămânii viitoare vor fi prezentate rezultatele.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Zeci de copii internaţi în spital din cauza unui rotavirus Câteva zeci de copii sunt internaţi în prezent în secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu cu manifestări digestive, cadrele medicale încercând să identifice cauza îmbolnăvirilor, a declarat joi medicul Elena Popescu.
Călăraşi: Încă 122 de copii au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei Alţi 122 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până acum împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi, marţi, în cadrul campaniei de recuperare, în centrele din judeţul Călăraşi, a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul epidemiolog Camelia...
Buzău: Comisie de anchetă a CJ pentru verificarea situaţiei de la secţia de pediatrie a Spitalului judeţean Managerul general al Spitalului judeţean de urgenţă Buzău, dr.Marius Anastasiu, a refuzat, luni, să comenteze imaginile prezentate de televiziuni în care mai mulţi copii internaţi la secţia de pediatrie sunt legaţi de paturi, motivând că ''este un fapt minor faţă de problemele mari cu care se confruntă...
Călăraşi: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă au protestat în faţa instituţiei Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi au întrerupt activitatea, miercuri după-amiază, protestând în faţa instituţiei în semn de nemulţumire faţă de reducerile salariale.
Călăraşi: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă au protestat în faţa instituţiei Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi au întrerupt activitatea, miercuri după-amiază, protestând în faţa instituţiei în semn de nemulţumire faţă de reducerile salariale.
Alba: Încă nouă copii din Sebeş internaţi cu toxiinfecţie alimentară Alţi nouă copii din Sebeş au fost internaţi, duminică, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, la Secţia Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, ridicând la 30 numărul celor care au necesitat spitalizare după ce au mâncat, în urmă cu câteva zile, la o grădiniţă cu program prelungit din...