Cele mai citite
 


Prahova: Patru persoane intoxicate cu ciuperci; una dintre ele a decedat
duminică, 25 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru persoane din Prahova s-au intoxicat, în acest sfârşit de săptămână, cu ciuperci, starea a trei dintre ele fiind stabilă, în timp ce a patra persoană a decedat.
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti au fost internaţi A. Daniel, de 33 de ani, O. Ioan, de 34 de ani şi I. Vasilica, de 60 de ani, toţi din localitatea Gura Vitioarei, fiind diagnosticaţi cu ''intoxicaţie acută''.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că aceştia au consumat, cu o zi în urmă, ciuperci pe care le-au cules din pădurea din apropierea locuinţei.

Starea celor trei prahoveni din Gura Vitioarei este stabilă.

O a patra persoană, C. Doru, de 60 de ani, din Ploieşti, a decedat, însă, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce a fost internată cu diagnosticul ''intoxicaţie acută cu ciuperci''.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Asistentă medicală, decedată la locul de muncă; ea se afla acolo în afara programului Ploieşti, 21 oct/ Agerpres/- O femeie de 63 de ani care lucra ca asistentă medicală în cadrul Policlinicii Cina din municipiul Ploieşti a decedat, vineri, după ce i s-a făcut rău la locul de muncă, ea aflându-se acolo în afara programului.
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Prahova: Prinţul Paul, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 9 dec /Agerpres/- Prinţul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA efectuează miercuri mai multe percheziţii, se află internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.
Prahova: Un angajat al SC Hidro Prahova, decedat după ce a fost prins sub un mal de pământ Ploieşti, 8 dec/ Agerpres/- Un angajat al SC Hidro Prahova, societate a Consiliului Judeţean (CJ), a decedat, marţi după-amiază, după ce a fost surprins de un mal de pământ în Câmpina, în timpul efectuării unor lucrări.
Prahova: Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti nu a introdus coplata Ploieşti, 1 apr /Agerpres/- Cel mai mare spital din Prahova, Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, nu a introdus, luni, coplata, preşedintele Consiliului de Administraţie al spitalului, Mirela Neagu, afirmând că această taxă va fi aplicată după semnarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate...
Prahova: Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-au solidarizat cu chirurgul Dan Oprea Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti s-au solidarizat, joi, cu acuzaţiile grave ale chirurgului Dan Oprea privind condiţiile din spital, care au dus şi la efectuarea la unitatea medicală a unei anchete a Ministerului Sănătăţii..