Cele mai citite
 


Olt: Investiţie de 1,2 milioane de euro la spitalul din Balş
duminică, 25 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc Balş va fi complet modernizat şi echipat în următorii doi ani printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de 1,2 milioane de euro.
Primarul oraşului Balş, Mădălin Teodosescu, a declarat, vineri, că proiectul pentru modernizarea ambulatoriului a primit finanţare şi acum este în curs procedura de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de execuţie estimate să înceapă în toamna anului curent. Teodosescu a spus că în prezent ambulatoriul are dotări vechi de peste 40 sau 50 de ani, iar compartimentarea clădirii este necorespunzătoare, motiv pentru care se va recompartimenta imobilul, vor fi făcute două noi cabinete medicale, unul de oncologie şi altul de diabet, şi vor fi dotate cabinetele şi laboratorul cu echipamentele şi tehnica necesară. Acum ambulatoriul din Balş are 12 cabinete medicale şi cetăţenii sunt nevoiţi să meargă la Slatina sau Craiova pentru investigaţii medicale amănunţite din cauza lipsei aparaturii medica le corespunzătoare.
Spitalul Balş a fost preluat de administraţia locală şi este printre puţinele din ţară fără datorii şi unde s-au făcute reabilitări şi dotări cu echipamente medicale constant în ultimii şase ani.
În judeţ se mai modernizează şi Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, tot cu finanţare europeană, în valoare de circa 4 milioane de euro, bani din care vor fi achiziţionate echipamente medicale performante şi vor fi reabilitate complet 24 de cabinete medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Dolj: Modernizarea ambulatoriului Spitalului Judeţean, întârziată cu peste doi ani pentru nerespectarea normelor sanitare Proiectul de modernizare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova a fost întârziat doi ani şi jumătate, pentru că firma care l-a realizat iniţial nu a respectat normele sanitare şi de securitate la incendiu, apoi şi-a încetat activitatea în România, motiv pentru care Consiliul Judeţean...
Sălaj: Dotări pentru Spitalul Judeţean Zalău printr-o investiţie privată Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost dotată cu mobilier specific de terapie intensivă, iar Laboratorul de Radiologie şi Imagistică medicală a fost dotat cu echipament medical printr-o finanţare de circa 350.000 de lei din partea unei companii private, potrivit unei informări...
Sălaj: Finanţare privată pentru secţia de oncologie a Spitalului Judeţean Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău (SJUZ) a fost dotată cu cinci aparate de tip infuzomat, care vor contribui la creşterea calităţii îngrijirii pacienţilor, printr-o finanţare a unei companii private de pe platforma industrială a municipiului, aparatura completând investiţiile...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Maramureş: Modernizarea UPU din Spitalul Judeţean de Urgenţă, investiţie în valoare de 900.000 de euro Serviciul de Primiri Urgenţe (UPU) al Spitalului Judeţean Maramureş va fi modernizat şi extins pentru a putea face faţă solicitărilor crescânde.