Cele mai citite
 


PMB a mai preluat în administrare trei spitale
duminică, 25 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Municipiului Bucureşti a definitivat vineri preluarea a încă trei unităţi medicale - Spitalul Clinic de Psihiatrie 'prof. dr. Alexandru Obregia', Spitalul 'Sfântul Stelian' şi Spitalul de psihiatrie Titan 'dr. Constantin Gorgos'.
Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de PMB, cele trei unităţi medicale au trecut în administrarea Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, care mai gestionează încă 18 unităţi spitaliceşti.
Cele trei unităţi medicale preluate de PMB reprezintă o parte esenţială în domeniul sănătăţii mintale şi al toxicodependentelor, aici derulându-se programe strategice importante nu numai pentru Bucureşti, ci şi pentru întreaga ţară.
În următoarea perioadă, Primăria Capitalei se va concentra pe continuarea investiţiilor în cele 21 de spitale ale municipalităţii, iar în următoarele zile vor fi demarate acţiuni de evaluare a celor trei noi unităţi preluate, inclusiv un nou audit.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Capitalei: Numărul corturilor medicale anticaniculă a fost suplimentat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă suplimentarea numărului corturilor medicale anticaniculă, ca urmare a menţinerii temperaturilor ridicate, fiind amenajate un număr de 24 de astfel de spaţii în Capitală, dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical şi aparatură de specialitate.
"Viaţa este un dar, nu o opţiune", eveniment organizat sâmbătă în Parcul Cişmigiu Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (Centrul de Prevenire a Tentativelor de Suicid la Copii şi Adolescenţi), în parteneriat cu Spitalul de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia" şi Asociaţia de Suicidologie, organizează sâmbătă evenimentul...
Primăria Capitalei intensifică măsurile anticaniculă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) intensifică măsurile pentru combaterea efectelor căldurii excesive, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de caniculă emisă de meteorologi pentru următoarele zile.
Primăria Capitalei a amenajat 23 de corturi anticaniculă Primăria Capitalei reaminteşte bucureştenilor că în mai multe zone din municipiu sunt amplasate 23 de corturi anticaniculă dotate cu aer condiţionat, scaune, dozatoare de apă şi personal medical. Măsurile au fost luate ca urmare a avertizării meteorologice cod galben emisă de Administraţia Naţională...
Oprescu: Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos Primăria Capitalei şi-a propus să pună la dispoziţie logistica necesară dezvoltării unui oraş sănătos, a declarat primarul general, Sorin Oprescu, care a participat luni la conferinţa Grupului Intersectorial de Lucru, înfiinţat la nivelul municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Reţeaua Oraşelor Sănătoase...
Primăria Municipiului Bucureşti suplimentează măsurile anticaniculă Primăria Municipiului Bucureşti a decis suplimentarea măsurilor anticaniculă, având în vedere avertizările de caniculă ale meteorologilor pentru zilele următoare.