Cele mai citite
 


Vrancea: Tratamentul pentru bolnavii cu hepatită, blocat din lipsa banilor
duminică, 25 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 100 de pacienţi cu hepatită cronică din judeţul Vrancea nu beneficiază de tratament antiviral decontat prin Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, cel mai vechi dosar care aşteaptă aprobarea datează din anul 2008.
Conform statisticilor CJAS, nu mai puţin de 15 pacienţi cu hepatită cronică B şi 68 de persoane cu hepatită cronică C se află pe lista de aşteptare a CJAS Vrancea în vederea obţinerii aprobării de la CNAS pentru începerea tratamentului.

În anul 2009, Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea a transmis Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate un număr de 66 de dosare pentru ca beneficiarii acestora, pacienţi cu hepatită cronică B şi C, să iniţieze tratamentul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hepatita C, o problemă de sănătate publică Ziua Mondială a Hepatitei a fost marcată, marţi, prin lansarea la Bucureşti a studiului 'Hepatita C, prevalenţă şi probleme la nivel regional'.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Vaslui: Peste o sută de bolnavi de hepatită aşteaptă aprobarea de la CNAS pentru tratament gratuit Peste o sută de persoane din judeţul Vaslui, bolnave de hepatită, aşteaptă de mai bine de un an să le fie aprobate dosarele de o comisie de specialitate de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), astfel încât să poată fi introduse în programul naţional pentru hepatită şi să primească în mod...
Comunicat de presă - Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO) Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO)
Suceava: Casa de Asigurări de Sănătate încheie contracte doar cu 55 medici stomatologi dintr-un total de 383 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va încheia, de la 1 iulie, contracte cu 55 medici stomatologi din judeţ, dintre care 22 în mediul urban şi 33 în mediul rural, a declarat joi directorul instituţiei, Adela Băişanu.
Iaşi: Asociaţia bolnavilor cu afecţiuni hepatice ar putea acţiona în instanţă CJAS Reprezentanţii filialei ieşene a Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO) intenţionează să acţioneze în instanţă Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi pentru îngrădirea dreptului la viaţă a celor 500 de persoane diagnosticate cu hepatită cronică, ce aşteaptă de...