Cele mai citite
 


Iaşi: Un bărbat a murit în toaleta Direcţiei de Asistenţă Socială
marţi, 27 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit, luni, în timp ce se afla la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Iaşi, unde intenţiona să depună un dosar.
Conf.univ.dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD din cadrul Spitalului Universitar Sfântul Spiridon, a declarat pentru AGERPRES că a fost primită o solicitare de la Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială după ce unuia dintre petiţionari i s-a făcut rău.
Bărbatul a fost găsit zăcând fără conştienţă în grupul sanitar de un alt bărbat care a chemat în ajutor paznicul instituţiei.
Şeful Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Florin Ioan, a declarat pentru AGERPRES că, după ce a fost găsit în grupul sanitar, angajaţii au chemat ambulanţa şi familia persoanei în cauză. El a precizat că 'fiica persoanei în cauză a relatat că acesta a mai suferit trei infarcturi până acum'.
Deşi un echipaj al SMURD a ajuns la faţa locului la scurt timp, după 30 de minute de manevre de resuscitare medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului.
'Pacientul a suferit un infarct. Medicii noştri au încercat mai bine de 30 de minute să-l resusciteze. Eforturile, din păcate, au fost inutile. Am înţeles că avea implantate trei stenturi în urma unor infarcturi', a declarat conf.univ.dr. Diana Cimpoeşu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Echipajele SMURD zboară, după patru ani de la tragedia aviatică Iaşi, 11 apr /Agerpres/ - Echipajele SMURD vor putea ajunge mai repede la intervenţiile din nord-estul României cu ajutorul unui elicopter de intervenţie şi salvare?care aparţine Inspectoratului de Aviaţie.
Teleorman: Posturile de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, suplimentate Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman va avea în 2013 un număr de 667 de posturi, cu 12 mai multe decât în anul precedent, în urma unei hotărâri a Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, instituţia publică în subordinea căreia se află.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
Iaşi: Ambulanţă avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă O ambulanţă care se afla în trafic cu semnalele acustice şi luminoase pornite a fost avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă în zona campusului studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi.
Iaşi: Femeie înjunghiată cu un cuţit în stradă; victima - transportată la Spitalul 'Sf. Spiridon' Un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi a fost solicitat, la 112, să intervină pentru a acorda îngrijiri în cazul unei femei care a fost înjunghiată în torace cu un cuţit, pe o stradă din centrul oraşului.
Iaşi: Asistenţă medicală pentru cei afectaţi de caniculă, acordată în mai multe zone ale oraşului Medici de la Spitalul ''Sfântul Spiridon'' vor asigura asistenţa medicală în mai multe zone ale Iaşiului, în caz de cod portocaliu sau roşu de caniculă.