Cele mai citite
 


Maramureş: Spitalele au depus la CAS situaţia datoriilor cumulate
marţi, 27 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unităţile medicale au depus, luni, la Casa de Asigurări de Sănătate Maramureş situaţia datoriilor pe care le-au acumulat până în 31 martie, acestea urmând să fie acoperite de stat.
Purtătorul de cuvânt al CAS Maramureş, Claudia Ganea, a declarat, luni, că în următoarele zile o comisie formată din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi CAS Maramureş va analiza dacă sunt îndeplinite condiţiile pentru stingerea datoriilor.
În judeţul Maramureş, potrivit reprezentantului CAS, cea mai mare datorie, aproximativ 7 milioane lei, o are Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, urmat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, cu peste 5 milioane lei, şi Spitalul Orăşenesc Borşa - 1,3 milioane lei.
De asemenea, Spitalul orăşenesc din Vişeu de Sus are datorii de 428.000 lei, Spitalul TBC din Baia Mare - 212.000 lei, spitalul din Cavnic - 155.000 lei şi cel din Baia Sprie - 10.000 lei.
Singurele unităţi medicale fără datorii sunt Spitalul de Boli Infecţioase din Baia Mare şi Centrul de Sănătate din Şomcuta Mare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Au sosit banii pentru datoriile spitalelor către agenţii economici Ministerul Sănătăţii şi Guvernul au eliberat banii pentru achitarea datoriilor celor opt spitale din judeţul Maramureş, Casa de Asigurări de Sănătate judeţeană intrând în posesia sumei necesare 16.526.000 lei, care până la sfârşitul săptămânii va fi distribuită unităţilor medicale cu debite.
Maramureş: Spitalul TBC are nevoie, până la sfârşitul acestui an, de 2 milioane lei pentru a funcţiona Spitalul TBC - Pneumoftiziologie din Baia Mare mai are nevoie de aproximativ 2 milioane de lei pentru a putea funcţiona în condiţii optime până la sfârşitul acestui an.
Maramureş: Fondurile pentru unele medicamente ale bolnavilor de diabet şi cancer, epuizate de CAS Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Maramureş a anunţat că, începând din 12 iulie, a epuizat creditul de angajament pentru medicamentele bolnavilor de diabet şi cancer, eliberate prin farmaciile cu circuit deschis.
Maramureş: Serviciile de urgenţă a spitalelor din Vişeul de Sus şi Borşa, acceptate la finanţare Spitalul de Recuperare Borşa şi Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus vor primi finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, începând cu luna aprilie, pentru realizarea unor Compartimente de primiri Urgenţe (CPU) , precizează un comunicat al Prefecturii Maramureş, remis, joi, AGERPRES.
Vâlcea: CAS a primit banii pentru plata datoriilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vâlcea a primit de la bugetul de stat suma de 5.584.000 de lei pentru achitarea datoriilor Spitalului Judeţean de Urgenţă la 30 iunie 2010, anunţă un comunicat remis marţi către AGERPRES.
Maramureş: Carduri europene de sănătate returnate Toţi pensionarii, dar şi membrii de familie ai acestora care au beneficiat de servicii medicale în baza cardului european de sănătate E 121 emis într-un stat membru al Uniunii Europene altul decât România trebuie să se prezinte pentru returnarea lui la Casa de Asigurări de Sănătate Maramureş, în vederea...