Cele mai citite
 


Cea mai grasă femeie din Anglia a murit la spital
marţi, 27 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sharon Mevsimler, deţinătoare a nefericitului titlu de 'Cea mai grasă femeie din Anglia', a murit sâmbătă la spital, unde urma un sever regim de slăbire, anunţă site-ul closermag.com.
Cântărind 285 kg, Sharon Mevslimer, 40 de ani, mamă a patru copii, s-a internat la spitalul din Broomfield acum două luni, după ce presa a semnalat cazul său. A declarat atunci: 'Dacă aş fi fost anorexică, toţi ar fi fost sensibili la cazul meu. Dar pentru obezi nu există niciun fel de înţelegere.'

În pofida precauţilor luate de spital, tratamentul aplicat n-a putut-o salva. În fiecare zi, îi ruga pe apropiaţii care o vizitau să-i aducă mâncare de la fast-food şi profita de neatenţia personalului medical pentru a mai ciupi câte ceva între mese. Corpul ei n-a mai suportat acest regim de îndopare şi Sharon a murit de stop cardiac.

'Ea s-a sinucis efectiv', a explicat un medic publicaţiei Daily Sunday. 'Este trist, pentru că lasă un mare gol în familie', a adăugat el.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Consumul de cafea contribuie la menţinerea greutăţii după un regim de slăbire (studiu) Menţinerea greutăţii după un regim de slăbire este adesea cea mai complicată parte a întregului proces de scădere în greutate. Un nou studiu pune în evidenţă rolul cafelei în păstrarea siluetei, scrie marţi metronews.fr.
Regimul cu cafea pentru slăbire şi îmbunătăţirea performanţelor are tot mai mult succes în Statele Unite Cafeaua poate ajuta la pierderea în greutate şi la îmbunătăţirea performanţelor intelectuale - este argumentul unui nou regim foarte în vogă în Statele Unite, deşi medicii îl privesc cu scepticism, relatează luni AFP.
Un englez a slăbit 40 kg după ce s-a văzut pe Google Street View Londra, 16 nov/Agerpres/ - Un englez care cântărea 130 kg a început un regim de slăbire după ce s-a văzut pe Google Street View. Rob Mewse, 56 de ani, a fost 'îngrozit' acum un an, când şi-a văzut fotografia pe site-ul internet, arată site-ul lesquotidiennes.com.
Regimurile de slăbire sunt incriminate într-un raport realizat de specialişti francezi Regimurile alimentare sunt serios incriminate de o echipă de medici, într-un raport publicat joi şi citat de cotidianul Le Parisien.
Femeile supraponderale, sfătuite să slăbească înainte de a rămâne însărcinate Femeile obeze ar trebuie să se supună unui regim de slăbire înainte de a concepe un copil, deoarece obezitatea creşte riscul unei naşteri premature, susţin experţii canadieni, citaţi miercuri de Efe.
6 reguli de aur ale unei cure de slabire eficiente Dupa saptamani de diete si restrictii alimentare, iti faci curajul sa te urci pe cantar doar ca sa descoperi ca nu s-a schimbat mai nimic? Capcana oricarui regim de slabit o reprezinta bine-cunoscutul „efect yo-yo” care se produce atunci cand kilogramele pierdute cu rapiditate se depun la...