Cele mai citite
 


Mehedinţi: Peste 600 de datornici la sistemul asigurărilor de sănătate
miercuri, 28 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pentru un număr de 608 persoane din Mehedinţi, autorizate să desfăşoare activităţi independente, s-au emis de către Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate titluri executorii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Doina Borugă.
Potrivit sursei citate, persoanele respective, care au realizat venituri din activităţi profesionale, sunt obligate să plătească un impozit de 16% din acestea, restanţele totale cumulate ridicându-se la circa 1,22 milioane lei.
'Utilizăm procedurile legale de colectare a acestei sume la fondul asigurărilor de sănătate: somaţia, executarea silită, blocarea conturilor. Actualmente debitorii au la dispoziţie 15 zile să-şi achite obligaţiile către bugetul asigurărilor sociale de stat', a precizat Borugă.
La nivelul judeţului Mehedinţi circa 40% dintre cele 3.600 persoane autorizate să desfăşoare activităţi independente au ignorat să-şi achite contribuţiile către sistemul sanitar.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Aproape 2.500 persoane somate să achite contribuţia la asigurările de sănătate Un număr de aproape 2.500 de persoane fizice din Mehedinţi au fost somate începând cu 4 ianuarie să-şi achite contribuţia asigurărilor de sănătate la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS).
Mehedinţi: Bani pentru plata arieratelor spitalelor din Orşova şi Baia de Aramă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din oraşele Orşova şi Baia de Aramă sumele de 1.156.000 lei şi, respectiv, 253.000 lei, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Doina Borugă.
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat, în această săptămână, servicii de asistenţă tehnică şi transport al bolnavilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) în valoare de 552.000 de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES reprezentantul acesteia, Radu Barbu.
Mehedinţi: CJAS are de recuperat peste două milioane lei de la victimele unor accidente rutiere şi agresiuni Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi nu va mai deconta serviciile medicale de care beneficiază victimele unor accidente rutiere sau ale unor agresiuni.
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin riscă să rămână fără energie electrică începând cu luna iulie din cauza neplăţii către CEZ Distribuţie a facturilor restante în valoare de aproximativ 200.000 lei.