Cele mai citite
 


Un site internet propune 'urâţilor' să aibă 'copii frumoşi'
miercuri, 28 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Disfunctii sexuale - Infertilitate, Endocrinologie
 

Un site internet de întâlniri, care reuneşte doar oameni 'frumoşi', a lansat un forum pentru a favoriza naşterea unor copii drăguţi, graţie unor donatori de spermă şi ovule aleşi pe sprânceană. Serviciul este deschis 'urâţilor', arată organizatorii. Foarte criticat de internauţii care văd în această iniţiativă premisele unui 'narcisism exagerat', proiectul a fost lansat în iunie de BeautifulPeople.com, arată AFP.

Site-ul, creat în 2002 în Danemarca, se adresează 'oamenilor frumoşi'. Pentru a fi acceptat, candidaţii la recunoaşterea frumuseţii trebuie să trimită câte o fotografie care trebuie aprobată de membri. Circa 600 000 de persoane din 190 ţări plătesc ca să existe în această comunitate virtuală fără inhibiţii. Site-ul chiar a dat afară acum câteva săptămâni în jur de 5 000 de membri, consideraţi prea 'urâţi' de ceilalţi internauţi, pentru că luaseră în greutate.

Prezentat ca o soluţie de bun simţ pentru părinţii care se tem că vor avea copii nu prea reuşiţi, noul Fertility Forum este şi o 'cauză nobilă pentru cei cărora le este greu să procreeze', a declarat AFP directorul general al site-ului, Greg Hodge, un englez frumos care locuieşte la Los Angeles. 'Cuplurile şi celibatarii care nu pot procrea au acces la forumul Fertility, indiferent dacă sunt frumoşi sau urâţi. Donatorii de spermă şi ovule sunt membri ai site-ului, prin urmare sunt oameni "frumoşi" care au trecut testele de selecţie', a adăugat el. 'La început am ezitat să lansăm oferta şi urâţilor', spune fondatorul site-ului, Robert Hintze, un frumos danez cu ochi albaştri. 'Dar toţi, chiar şi oamenii mai urâţi, vor să aibă copii drăguţi şi nu putem fi egoişti', afirmă el.

Greg Hodge precizează că cererea de donatori frumoşi a fost imediat foarte mare. 'Este un site unde donatorii seamană cu Brad Pitt, George Clooney şi Angelina Jolie, prin urmare succesul este de înţeles', spune el.

Richard Paulson, care conduce secţia de endocrinologie - reproducere şi infertilitate - de la Universitatea California de Sud, consideră că forumul Fertility 'nu este periculos sau ameninţător', ci numai 'amuzant'. 'Să-ţi alege partenerul, fie pentru a te căsători, fie pentru a avea copii, folosind informaţiile online de pe un site web este, cel mult o naivitate', apreciază el.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Danemarca: Un donator de spermă a transmis o maladie genetică la cinci copii Autorităţile sanitare din Danemarca au anunţat luni că un donator de spermă a transmis la cinci copii o boală genetică cunoscută sub numele de 'Recklinghausen', care ar putea determina handicapuri. Se pare că, după un test efectuat, donatorul a fost declarat, în mod fals, sănătos, relatează maxisciences...
Un american are 14 copii şi este încă virgin La 36 de ani, Trent Arsenault este tatăl a 14 copii, dar este încă virgin! Californianul a creat un site internet în care le propune celor care nu pot avea copii să-i ajute ca donator de spermă, scrie dailymail.co.uk.
China: Alibaba a strâns 20.000 de donatori în trei zile pentru noua sa bancă de spermă Taobao.com, portalul chinez de comerţ electronic aparţinând gigantului grup Alibaba, a reuşit să atragă peste 20.000 de donatori de spermă pentru noile sale servicii în acest domeniu, informează miercuri presa locală citată de EFE.
Fertilizarea in vitro (FIV) la Centrul Medical Shemer din Israel FIV este tratamentul infertilitatii majore si care a facut fericite mai multe mii de cupluri fara copii, in timpul celor treizeci de ani de cand a fost aplicat de catre cercetatorii britanici Steptoe & Edwards.
Fertilitate Obtinerea unei sarcinii si nasterea unui copil reprezinta pentru 10% dintre cupluri o provocare marcata de esecuri. Numim sterilitate incapacitatea de a obtine sarcina dupa un an de raporturi sexuale neprotejate. Termenul de infertilitate este utilizat pentru imposibiliatea mentinerii...
Piaţa neagră a vânzării de organe se răspândeşte printre săracii din Europa Confruntaţi cu o sărăcie gravă, unii europeni încearcă să-şi vândă organe precum rinichi, plămâni, maduvă osoasă sau cornee, spun experţii. Acest fenomen este relativ nou în Serbia, o ţară care a fost afectată de război şi care se luptă cu criza financiară care a cuprins continentul. Răspândirea vânzărilor...