Cele mai citite
 


Călăraşi: Peste 780 de copii din judeţ, vaccinaţi împotriva tuberculozei
miercuri, 28 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 782 de copii care nu au fost imunizaţi împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi de la începutul campaniei de recuperare până în prezent în centrele din judeţul Călăraşi, informează într-un comunicat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Călăraşi.
Potrivit comunicatului, marţi va continua vaccinarea copiilor din localităţile Chiselet, Spanţov, Perişoru şi Ştefan cel Mare, iar miercuri a celor din Belciugatele şi Fundulea.
Pentru copiii care se vaccinează în altă locaţie decât la medicul de familie de care aparţin, anterior prezentării la centrele de vaccinare copiii vor fi examinaţi de către medicii de familie de care aparţin, iar la prezentarea copilului la centrul de vaccinare este obligatoriu ca părinţii sau aparţinătorii să deţină bilet de trimitere simplu pe care sintagma 'se poate vaccina BCG' semnifică faptul că s-a efectuat examinarea copilului şi starea clinică şi antecedentele vaccinale permit recuperarea la vaccinare a copilului.
În judeţul Călăraşi, campania de recuperare a copiilor restanţieri privind vaccinarea BCG a început pe data de 15 iulie şi se va finaliza pe 28 iulie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Alţi 100 de copii din judeţ, vaccinaţi împotriva tuberculozei Alţi o sută de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi joi în campania de recuperare, în centrele din judeţ, informează joi printr-un comunicat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Călăraşi.
Călăraşi: Încă 122 de copii au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei Alţi 122 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până acum împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi, marţi, în cadrul campaniei de recuperare, în centrele din judeţul Călăraşi, a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul epidemiolog Camelia...
Călăraşi: Peste 320 de copii au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei Peste 320 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi în campania de recuperare derulată în centrele din judeţul Călăraşi.
Călăraşi: Peste 530 de copii din judeţ, vaccinaţi împotriva tuberculozei Peste 530 de copii născuţi în prima jumătate a acestui an şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei au fost vaccinaţi în campania de recuperare, în centrele din judeţul Călăraşi.
Călăraşi: Campanie de vaccinare antituberculoză a copiilor neimunizaţi până acum Campania de vaccinare a copiilor născuţi în intervalul ianuarie-iunie şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei va începe joi în judeţul Călăraşi.
Ministerul Sănătăţii a reînceput vaccinarea BCG Ministerul Sănătăţii (MS), prin Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, a organizat în principalele maternităţi din Capitală alte cinci centre unde se va efectua vaccinarea BCG a copiilor născuţi în perioada februarie-iunie a.c.