Cele mai citite
 


Parlamentarii TSD vor dona luni sânge la Centrul de Hematologie Bucureşti
miercuri, 8 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 8 aprilie /Agerpres/ - Tineretul Social-Democrat informează într-un comunicat de presă remis Agerpres că parlamentarii TSD vor dona luni sânge la Centrul de Hematologie din Bucureşti, o acţiune ce face parte dintr-o amplă campanie denumită "O şansă pentru viaţă" şi destinată informării şi sensibilizării cetăţenilor în legătură cu importanţa donatorului de sânge în buna funcţionare a sistemului sanitar.

TSD mai informează că parlamentarii Organizaţiei de Tineret vor lucra, alături de ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, la cadrul legislativ necesar îmbunătăţirii serviciilor medicale, inclusiv în ceea ce-i priveşte pe donatorii de sânge.

Printre măsurile preconizate, reprezentanţii PSD au în vedere creşterea numărului de bonificaţii (bonuri valorice, transport gratuit şi zile libere), pentru a se crea premizele rezolvării crizei sângelui în România, se mai arată în comunicatul de presă.

TSD precizează că va posta pe site-ul propriu lista cu adresele centrelor de transfuzii unde se va derula campania, pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să facă acest gest. AGERPRES/(AS)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un registru al donatorilor onorifici va exista şi în România Bucureşti, 27 aprilie /Agerpres/ - Un registru al donatorilor onorifici de celule stem pentru bolnavii de leucemie va exista şi în România, de la 1 septembrie, a dat asigurări, duminică, premierul Emil Boc, invitat la postul de televiziune PRO TV, iniţiatorul campaniei ''Avem viaţă în sânge''.
Ion Bazac: Programul de vaccinare anti-HPV va fi oprit Ministrul Sănătăţii, dr. Ion Bazac, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că vaccinarea anti-HPV va fi oprită şi va fi lansat un program de screening la nivel naţional de depistare precoce a cancerului de col uterin. (Sursa: Agerpres)
Ion Bazac: Decizia de încetare a contractelor unor manageri de spitale nu este politică Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Ministrul sănătăţii, dr.Ion Bazac, susţine că "decizia de încetare a contractelor unora dintre managerii din spitalele publice nu este nici politică, nu aparţine nici ministrului Sănătăţii, ci comisiilor desemnate prin lege'', se arată într-un comunicat rmis, marţi, AGERPRES...
Ministrul Sănătăţii despre moţiunea de la Senat: O autoacuzare a colegilor de la PSD Bucureşti, 20 sep /Agerpres/ - Ministrul Cseke Attila a declarat, luni, la dezbaterile din Senat asupra moţiunii simple pe Sănătate, că aceasta ar reprezenta, de fapt, 'o autoacuzare' a social-democraţilor şi s-a arătat dezamăgit de esenţa şi scopurile acestui demers.
Bazac: Programul de evaluare a stării de sănătate - un eşec Bucureşti, 04 iunie /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a afirmat, miercuri, că Programul Naţional de Evaluare a Stării de Sănătate a Populaţiei este "un eşec".
Ministrul Bazac a infirmat informaţia potrivit căreia virusul gripei porcine ar proveni din România Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a infirmat, miercurea trecută, într-o conferinţă de presă, informaţia potrivit căreia virusul gripei porcine ar proveni din România, informaţie difuzată de o agenţie de presă şi preluată de mai multe televiziuni.