Cele mai citite
 


Constanţa: Două dintre persoanele împuşcate la Cogealac, supuse unor intervenţii chirurgicale
miercuri, 28 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două dintre cele cinci persoane împuşcate în timpul conflictului iscat luni la Cogealac au rămas internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa şi au fost supuse unor intervenţii chirurgicale.
Cele două victime sunt viceprimarul comunei Cogealac, Mihai Dore, şi fratele acestuia.
Directorul medical al SCJU, dr. Liliana Tuţă, a precizat marţi că cei doi pacienţi spitalizaţi au fost răniţi în zona toraco-abdominală, fiind necesare intervenţii chirurgicale, iar în prezent starea lor de sănătate este stabilă.
La unitatea spitalicească au fost transportate cinci persoane împuşcate, însă trei dintre ele au fost rănite la picioare şi nu a fost necesară spitalizarea.
Potrivit şefului adjunct al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, comisar-şef Adrian Rapotan, ancheta în acest caz este în derulare, persoanele implicate fiind audiate pe parcursul nopţii trecute.
'Ancheta vizează dacă agenţii de pază au acţionat legal prin folosirea armamentului din dotare şi participarea fiecăreia dintre cele circa 40 de persoane din zonă, în condiţiile în care unele dintre ele au avut o vădită tendinţă de violenţă', a afirmat reprezentantul IPJ.
Potrivit acestuia, echipaje formate din poliţişti şi jandarmi au supravegheat pe timpul nopţii zona unde s-a produs altercaţia pentru a preveni producerea altor incidente.
Luni, la Cogealac, cinci persoane au fost împuşcate cu bile de cauciuc de agenţii firmei de pază a unui investitor care construieşte un parc eolian în zonă, în urma unui conflict iscat între aceştia şi de zeci de săteni şi reprezentanţi ai administraţiei comunale care pretind că respectiva investiţie este ilegală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă în cazul morţii unei bătrâne, după ce medicii ar fi uitat la operaţie un pansament Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) a demarat o anchetă în cazul morţii unei femei în vârstă de 80 de ani, din comuna vasluiană Tutova, supusă unor intervenţii chirurgicale la Spitalul Municipal de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad.
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce o sală de operaţii a fost inundată în timpul unei intervenţii chirurgicale Botoşani, 11 nov/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a declanşat, miercuri, o anchetă administrativă după ce o sală de operaţii a fost inundată în momentul în care un medic efectua o intervenţie chirugicală, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de...
Argeş: Anchetă în cazul unui tânăr electrocutat în timpul unei intervenţii neautorizate la reţea Un bărbat de 30 de ani din comuna argeşeană Băbana, care s-a electrocutat în timpul unei intervenţii neautorizate la reţeaua electrică, a murit în noaptea de marţi spre miercuri la spital, cazul fiind anchetat de poliţişti.
Anchetă IPJ după ce o adolescentă operată la Vaslui şi trimisă în comă la un spital din Iaşi a murit Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui a deschis o anchetă în cazul unei minore în vârstă de 15 ani care a decedat într-un spital din Iaşi.
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
Constanţa: Un hoţ rănit prin împuşcare de poliţişti a murit la spital Unul dintre cei doi hoţi răniţi grav prin împuşcare de poliţişti pe 20 decembrie, la Constanţa, după ce au fost surprinşi furând îngrăşăminte chimice dintr-un tren de marfă, a murit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.