Cele mai citite
 


Starea sănătăţii cântăreţului Al Jarreau se îmbunătăţeşte
miercuri, 28 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cântăreţul de jazz Al Jarreau a fost internat săptămâna trecută în Franţa, în 'stare critică'. Starea sănătăţii sale se îmbunătăţeşte, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului în care este internat, informează publicaţia franceză 20minutes.
'Starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte şi evoluţia este favorabilă', a explicat purtătorul de cuvânt. 'Problema este că vrea să iasă foarte repede din spital, însă medicii prevăd să-l mai ţină câteva zile. Are totuşi o inimă de 70 de ani', a adăugat el.

Al Jarreau a fost internat joi seară la secţia de reanimare a spitalului din Gap, în stare considerată critică, chiar înaintea concertului pe care trebuia să-l susţină la un festival de jazz la Barcelonnette (sud-estul Franţei).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Franţa: A doua inimă artificială implantată de societatea biomedicală Carmat Grupul francez Carmat a anunţat luni implantarea unei inimi artificiale la un pacient - al doilea implant de acest fel din Franţa efectuat în decurs de opt luni, informează AFP.
Franţa: A murit al patrulea pacient care a primit o grefă de inimă, organ produs de firma Carmat Al patrulea pacient care primise o proteză de inimă artificială produsă de firma Carmat a murit din cauza unor complicaţii medicale, legate de starea sa pre- şi post-operatorie critică. Proteza nu a fost implicată în decesul său, a anunţat în noaptea de miercuri spre joi compania franceză, citată de...
Franţa autorizează primele implanturi de inimă artificială bioprotetică Societatea franceză Carmat a obţinut autorizaţia să efectueze primele patru implanturi, pe pacienţi din Franţa, ale inimii artificiale bioprotetice pe care a creat-o, transmite Reuters.
Franţa: Starea bărbatului care a primit în decembrie o inimă artificială evoluează bine Spitalul european 'Georges Pompidou' din Paris a anunţat că starea pacientului supus acum 60 de zile unei intervenţii prin care i-a fost implantată o inimă artificială este considerată 'satisfăcătoare' de medici. 'Evoluţia poate părea lungă şi dificilă, însă a fost din multe puncte de vedere diferită...
Fotbal: Fabrice Muamba (Bolton), în continuare în stare critică după un stop cardiac Fabrice Muamba, mijlocaşul echipei Bolton Wanderers, se află în continuare în stare critică, într-un spital londonez, după ce a fost victima unui stop cardiac, sâmbătă seara, în timpul meciului cu Tottenham Hotspur, din sferturile de finală ale Cupei Angliei.
14 pacienţi în stare critică sunt internaţi în spitalele bucureştene în urma tragediei de la Colectiv 71 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv mai sunt internaţi în spitalele din Bucureşti, dintre aceştia 14 în stare critică, şapte sunt în stare gravă şi 50 stabili.