Cele mai citite
 


Gorj: Peste 400 de restanţieri la Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate
miercuri, 28 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 400 de persoane figurează în evidenţele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj ca restanţieri la plata contribuţiei la Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate, a declarat marţi, directorul CJAS Gorj, Gheorghe Cocină.
Potrivit acestuia, suma totală la care se ridică valoarea restantă este de 373.261 de lei, sumă ce se compune din 172.403 lei contribuţie la Fondul Naţional, plus majorări şi penalităţi de întârziere în valoare de 200.858 de lei.
'Din totalul de 439 de debitori, 68 sunt cabinete de avocatură şi notariale, suma datorată de aceştia fiind de 166.029 de lei. Colectarea contribuţiilor la Fondul Unic de Sănătate de la persoanele fizice, altele decât cele pentru colectarea veniturilor se face de Direcţia Judeţeană de Finanţe, se realizează prin CJAS. Vom proceda însă la aplicarea măsurilor de executare silită doar pentru încasarea sumelor cuvenite bugetului fondului şi a majorărilor de întârziere datorate de persoanele fizice', a precizat Gheorghe Cocină.
Directorul CJAS Gorj a adăugat că numărul debitorilor este în creştere de la o lună la alta, comparativ cu anii precedenţi, principala cauză constituind-o criza economică.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
CJAS Gorj: Schimbările din sistemul sanitar vor fi legate de regionalizare Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că schimbările anunţate în sistemul sanitar, prin desfiinţarea DSP şi a CJAS, vor fi legate de procesul de regionalizare.
Directorul CJAS Gorj: Este foarte posibil să se reintroducă contractele cu medicii stomatologi Directorul Casei Judeţene de asigurări de sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a anunţat, miercuri, în cadrul Comisiei de Dialog Social, că este posibil să se revină la contractarea serviciilor stomatologice, la mai bine de un an după ce s-au încheiat finanţările pentru medicina stomatologică.
CJAS Gorj a achitat 2,8 milioane de lei pentru decontarea reţetelor Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a achitat plăţile reţetelor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor din judeţ în luna mai a anului trecut, valoarea totală a sumei plătite fiind de circa 2,8 milioane lei.
Directorul CJAS Gorj şi-a stabilit obiectivele - Redeschiderea unei unităţi şi mangement privat la Spitalul Judeţean Noul director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, şi-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, obiectivele pe care şi le-a propus pentru o bună funcţionare a sistemului de sănătate din judeţ.
CJAS Gorj a eliberat 45 de formulare europene în 2010 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CAS) Gorj a eliberat, pe parcursul anului trecut, 45 de formulare europene, cele mai multe pentru atestarea privind dreptul la prestaţiile în natură - E 107.