Cele mai citite
 


Jazzmanul Al Jarreau continuă să fie spitalizat în sudul Franţei
joi, 29 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Interpretul american de jazz Al Jarreau continuă să fie spitalizat la Marsilia, în sudul Franţei, medicii apreciind, marţi, că artistul ar putea ieşi din spital înainte de sfârşitul săptămânii, informează France Presse.
'Îi merge bine. Starea lui de sănătate se ameliorează treptat, aşa cum am prevăzut. Am speranţa că va ieşi din spital înainte de sfârşitul săptămânii', a declarat, pentru AFP, şeful secţiei de cardiologie a spitalului, Jean-Louis Bonnet, medicul care îl vizitează pe artistul american 'dimineaţă, la prânz şi seara'.

Al Jarreau, 70 de ani, a fost adus joi seară la reanimarea spitalului din Gap, în Alpi, într-o stare ce a fost la acel moment apreciată drept critică. Artistul urma să susţină un concert în localitatea Barcelonnette (sud). El a fost transferat, sâmbătă, cu elicopterul, la Marsilia.

Născut în 12 martie 1940 în Milwaukee, Statele Unite, Alwyn Lopez Jarreau, cunoscut sub numele de scenă Al Jarreau, a câştigat de-a lungul carierei sale de şapte ori prestigiosul Premiu Grammy la trei categorii diferite: pop, jazz şi rythm and blues.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Concert umanitar "Dăruieşte Speranţa" pentru Japonia, la Palatul Parlamentului Un concert umanitar - "Dăruieşte Speranţa" pentru Japonia - va avea loc vineri la Palatul Parlamentului, iniţiativa aparţinându-i artistului Nicolae Voiculeţ, drept "un omagiu etern adus celor dispăruţi şi familiilor lor îndurerate, o rugăciune în sunet, pentru armonie şi pace".
DOCUMENTAR: Decernarea Premiilor Nobel Ceremonia oficială de înmânare a Premiilor Nobel se desfăşoară anual la 10 decembrie la Concert Hall, în capitala suedeză, Stockholm - ziua în care se comemorează moartea fondatorului premiului, Alfred Nobel (1896).Ceremonia este urmată de un dineu de gală organizat la sediul primăriei din Stockholm...
OMS: Speranţa de viaţă în ţările sărace a crescut semnificativ Speranţa de viaţă a crescut în medie în ţările sărace cu nouă ani între anii 1990 şi 2012, potrivit datelor publicate în statisticile anuale privind sănătatea mondială ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), relatează joi AFP.
OMS: Speranţa de viaţă pe plan mondial a crescut cu 5 ani din anul 2000 Speranţa de viaţă pe plan mondial a crescut cu cinci ani între 2000 şi 2015, a anunţat joi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), mai ales datorită progreselor înregistrate în Africa în ceea ce priveşte combaterea malariei şi a SIDA, relatează AFP.
Aproape 4.000 de copii, investigaţi până la sfârşitul lunii septembrie la secţia de cardiologie a Spitalului Maria Curie Un număr de aproape 4.000 de copii vor fi investigaţi până la sfârşitul lunii septembrie la secţia de cardiologie a Spitalului Maria Sklodowska Curie, a declarat marţi, cu prilejul inaugurării oficiale a secţiei, Alin Nicolescu, medic primar cardiolog, coordonator compartiment cardiologie.
Un copil din România şi-a regăsit speranţa şi are o nouă familie în California Washington, 8 mar /Agerpres/ - Un băiat de 12 ani din România, Marius Dasianu, care a suferit arsuri grave într-un incendiu, şi-a regăsit speranţa şi are o nouă familie în SUA, transmite Voice of America.