Cele mai citite
 


Giurgiu: Spitalele din judeţ, preluate de Consiliul Judeţean
joi, 29 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preluarea managementului asistenţei medicale pentru Spitalul Judeţean Giurgiu, Spitalul de Psihiatrie Vadu Lat, Spitalul de Pneumoftiziologie Izvoru şi Spitalul de Boli Infecţioase de la Singureni a fost aprobată miercuri, în şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Giurgiu.
''În situaţia în care pentru spitalele din mediul rural mesajul ministrului Sănătăţii a fost clar: cele care nu sunt preluate se închid, iar pentru Spitalul Judeţean un război de uzură dintre noi şi minister era în defavoarea asistenţei medicale, am ales soluţia amiabilă de preluare a spitalului care la nivelul datoriilor nu se prezintă foarte rău, dar, din punct de vedere al lucrărilor investiţiilor, absolut necesare pentru acreditare, ridică semne de întrebare şi va fi nevoie de eforturi conjugate'', a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu.
Totodată, acesta a lansat şi invitaţia celor care pot investi în spitalele din judeţ să facă acest lucru. În ceea ce priveşte managerii de spitale, preşedintele CJ a spus că nu vizează schimbări, dar la Spitalul Judeţean Giurgiu optează pentru medicul Mihai Petre, fost director al instituţiei medicale, care, spune el, a fost înlocuit fără motiv.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: Primele spitale trec în administrarea Consiliului Judeţean Primele trei dintre cele şase spitale din municipiul Braşov - Spitalul Clinic de Copii, Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul de Psihiatrie şi Neurologie - vor fi preluate, miercuri, de Consiliul Judeţean Braşov. Celelalte trei spitale, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Obstretică-...
Giurgiu: Spitalul de Psihiatrie de la Vadu Lat trece în structura Spitalului Judeţean de Urgenţă Spitalul de Psihiatrie de la Vadu Lat din judeţul Giurgiu va fi reorganizat şi va deveni din această lună structură fără personalitate juridică în structura Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
Olt: Consiliul Judeţean a început demersurile pentru preluarea Spitalului Slatina Consiliul Judeţean Olt a început, miercuri, demersurile pentru preluarea a trei spitale din judeţul Olt, respectiv a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slatina, a Spitalului de Pneumoftiziologie Scorniceşti şi a Spitalului de Psihiatrie Schitu-Greci.
Giurgiu: Conducerea CAS Giurgiu are probleme cu plata salariilor personalului spitalului din Vadu Lat Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Giurgiu afirmă nu ştie cum va efectua plata salariilor personalului de la Spitalul de psihiatrie din Vadu Lat pentru că autorităţile judeţene şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu au întârziat cu peste o lună efectuarea formalităţilor de preluare...
Olt: Preluarea spitalelor, amânată până la finalizarea auditului Consiliul Judeţean Olt va amâna preluarea spitalelor din Slatina, Scorniceşti şi Schitu până când se va finaliza un control financiar contabil la cele trei unităţi sanitare.
Manager SJU Giurgiu: Achiziţionarea unui mamograf, aprobată de Consiliul Judeţean Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Giurgiu, Elena Dinu, a declarat marţi că lista de investiţii a spitalului pentru acest an a fost aprobată de Consiliul Judeţean şi astfel va putea fi achiziţionat şi un mamograf.