Cele mai citite
 


Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va avea UN compartiment de dializă
joi, 29 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou compartiment de dializă se va înfiinţa, în perioada următoare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, a declarat, pentru AGERPRES, miercuri, managerul unităţii, Gheorghe Neaţă.
Potrivit acestuia, înfiinţarea unui astfel de compartiment era necesară după ce firma care asigura secţia de dializă din cadrul spitalului s-a mutat la începutul acestui an.
'Am găsit o nouă firmă care a fost dispusă să sponsorizeze înfiinţarea acestui compartiment destinat bolnavilor cu afecţiuni renale grave şi, după ce am obţinut toate aprobările de la Ministerul Sănătăţii, am trecut la amenajarea spaţiului. Vor exista patru paturi cu tot atâtea aparate de dializă, dar aici vom trata doar dializa cronică, nu şi pe cea acută', a precizat Gheorghe Neaţă.
Managerul unităţii spitaliceşti a adăugat că, până la finalizarea amenajării compartimentului de dializă, vor trebui găsiţi un medic nefrolog şi un anestezist care să activeze în cadrul acestuia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Ministerul Sănătăţii a alocat circa opt milioane de lei pentru spitalele din Târgu-Jiu şi Runcu Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va beneficia, în perioada următoare, de fonduri în valoare de circa şase milioane lei pentru realizarea unor investiţii necesare modernizării infrastructurii unităţii, a declarat joi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs peste 20 de posturi Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va scoate la concurs, în luna ianuarie a anului viitor, 22 de posturi, cele mai multe fiind de medic la diferite secţii ale unităţii, a declarat marţi şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul instituţiei, Dumitru Vienescu.
Gorj: Secţia de hemodializă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost redeschisă Conducerea Consiliului Judeţean şi reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au participat, miercuri, la redeschiderea secţiei de Hemodializă a unităţii spitaliceşti.
Gorj: La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se efectuează implant de cristalin Pacienţii din judeţul Gorj care suferă de anumite afecţiuni oculare pot apela la un nou serviciu oferit de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, care constă în efectuarea implantului cu cristalin, a declarat joi purtătorul de cuvânt al unităţii, Ramona Oprea.
Gorj: CJ a alocat circa 2 milioane lei pentru realizarea sediului administrativ al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu Consilierii judeţeni au aprobat, miercuri, în cadrul şedinţei ordinare, proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie "Amenajare spaţiu administrativ Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu".
PREZIDENŢIALE Gorj: Circa 250 de pacienţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă au solicitat urna mobilă Aproximativ 250 de pacienţi internaţi în cele trei sedii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, au solicitat urna mobilă pentru a-şi exercita dreptul la vot, a declarat duminică managerul unităţii sanitare, Tiberiu Tătaru.