Cele mai citite
 


Prahova: Minor mort după ce a mâncat ciuperci, alte şase persoane din familie - în spital
joi, 29 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil de un an şi patru luni din comuna prahoveană Dumbrăveşti a murit, marţi, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, după ce a consumat ciuperci adunate din apropierea locuinţei.
Potrivit unui comunicat transmis miercuri presei de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, din certificatul medical constatator rezultă faptul că minorul a murit ca urmare a unei intoxicaţii accidentale cu ciuperci.
De asemenea, alte şase persoane din aceeaşi familie au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti cu diagnosticul 'intoxicaţie acută cu ciuperci'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Prahova: 15 persoane intoxicate cu ciuperci Ploieşti, 6 iun /Agerpres/- Un număr de 15 persoane au ajuns, în ultimele patru zile, la spital, după ce au mâncat ciuperci culese din pădure.
UPDATE 2 Prahova: Echipe de psihologi, detaşate la SJU Ploieşti pentru consilierea familiilor victimelor accidentului de dimineaţă Ploieşti, 5 feb /Agerpres/- Mai multe echipe de psihologi au fost detaşate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti pentru consilierea familiilor victimelor accidentului de vineri dimineaţa, de pe DN 1, de la Strejnic, tot aici aflându-se şi poliţişti care lucrează pentru identificarea răniţilor...
Prahova: Prim angiograf pentru diagnosticul şi tratamentul coronarian, la Spitalul Judeţean din Ploieşti La Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost pus în funcţiune, joi, primul angiograf cu ajutorul căruia vor putea fi investigate şi tratate bolile de inimă, potrivit declaraţiilor dr. Dumitru Predescu, şeful Secţiei de Cardiologie a spitalului ploieştean.
Prahova: Ambulanţă implicată într-un accident la Ploieşti; cinci persoane, între care asistenta şi pacientul, rănite Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.
Prahova: Medic de la SJU Ploieşti, agresat de un pacient şi aparţinători Un medic din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a făcut plângere la Poliţie, după ce acesta a fost agresat de un pacient şi de aparţinătorii săi, suferind fracturi.