Cele mai citite
 


Covasna: Trei medici sanctionaţi pentru nereguli în acordarea concediilor medicale
joi, 29 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei medici din judeţul Covasna au fost sancţionaţi contravenţional în urma unor controale care au scos la iveală nereguli în acordarea concediilor medicale.
Potrivit directorului general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Covasna, Forro Bela, de la intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 36/2010 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate, echipele de control au efectuat 66 de descinderi, dintre care 57 la medici şi nouă la reşedinţele asiguraţilor care au obţinut certificate medicale, iar în 20 de cazuri s-au constatat abateri de la prevederile legale.
Conducerea CJAS a menţionat miercuri că toate persoanele verificate se află în concediu pentru incapacitate temporară de muncă, dar nu a dat detalii referitoare la neregulile pentru care au fost sancţionaţi cei trei medici.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medici sancţionaţi pentru concedii medicale greşite, iertaţi în instanţă Doi medici de familie din judeţul Botoşani, care au fost sancţionaţi contravenţional de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, pentru că au eliberat certificate medicale greşite, au scăpat de plata amenzilor.
Aproximativ 100 de medici, sancţionaţi pentru nereguli la acordarea concediilor medicale Peste 800 de medici care au încheiat convenţii privind eliberarea certificatelor de concediu medical şi 74 de beneficiari de concedii medicale au fost verificaţi în perioada 14 iunie-9 iulie, cu această ocazie fiind sancţionaţi peste 100 de medici.
Covasna: Doar nouă medici de familie au semnat contractele cu CJAS Doar nouă din cei 107 medici de familie din judeţul Covasna au semnat până miercuri contractele cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, a precizat directorul instituţiei, Forro Bela.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza unor nereguli Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în urma unor nereguli constatate în unitatea medicală, a declarat, joi, directorul CJAS Gorj, Daniel Bondoc.
Suceava: Medici sancţionaţi pentru prescrierea incorectă a Erdomed, Giko Biloba şi Cerebrolysin Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a amendat 287 de medici de familie şi specialişi, cu care se află în relaţii contractuale, cu suma totală de 107.517 lei, pentru nerespectarea protocoalelor la prescrierea unor medicamente, a declarat presei, vineri, directorul instituţiei, Adela...
Mehedinţi: Medici sancţionaţi pentru eliberare ilegală de concedii medicale Un număr de 18 medici din judeţ au fost sancţionaţi cu amendă şi avertisment pentru eliberarea ilegală de certificate medicale, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, reprezentantul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Mehedinţi, Radu Barbu.