Cele mai citite
 


Consilierii judeţeni au votat preluarea Spitalului Judeţean Buzău
duminică, 1 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consilierii judeţeni au votat vineri în şedinţă extraordinară preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Cu această ocazie, consilierul judeţean PDL Constantin Ghinioiu a atras atenţia că, pe lângă datoriile istorice care depăşesc 23 de milioane de lei, la jumătatea anului, la multe capitole, spitalul a cheltuit peste 75 la sută din bugetul alocat pe 2010.

La rândul său, preşedintele CJ, Victor Mocanu, s-a declarat mulţumit de discuţiile purtate cu ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi a precizat că semnarea protocolului de predare-primire ''este o problemă de zile''.

''Protocolul poate fi semnat şi săptămâna viitoare, am primit asigurări că Ministerul Sănătăţii va plăti pe lângă datoriile istorice şi cele acumulate în perioada cuprinsă între 31 martie şi 31 iulie. Suntem pregătiţi să preluăm în aceste condiţii cel mai important spital al judeţului'', a mai spus preşedintele CJ.
Toate celelalte şase spitale au fost preluate de autorităţile locale încă de la începutul acestei luni.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: DSP Buzău anchetează cazul copiilor abandonaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ministerul Sănătăţii a luat legătura cu conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Buzău pentru a ajuta la verificarea şi rezolvarea situaţiei referitoare la copiii abandonaţi în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: CJ doreşte preluarea rapidă a Spitalului judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău doreşte să preia rapid Spitalul Judeţean de Urgenţă şi va atrage fonduri locale şi europene pentru modernizarea acestuia, a declarat vineri într-o conferinţă de presă preşedintele CJ Victor Mocanu.
Buzău: Spitalul judeţean de Urgenţă, în carantină Accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie, nanologie ale Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău este interzis în totalitate, iar în celelalte secţii vizitele au fost limitate din cauza numărului mare de viroze respiratorii.
Buzău: Comisie de anchetă a CJ pentru verificarea situaţiei de la secţia de pediatrie a Spitalului judeţean Managerul general al Spitalului judeţean de urgenţă Buzău, dr.Marius Anastasiu, a refuzat, luni, să comenteze imaginile prezentate de televiziuni în care mai mulţi copii internaţi la secţia de pediatrie sunt legaţi de paturi, motivând că ''este un fapt minor faţă de problemele mari cu care se confruntă...
Vaslui: După mai multe amânări, CJ a aprobat preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Vaslui a aprobat, vineri, proiectul de hotărâre privind preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, după ce, în două şedinţe diferite, consilierii judeţeni amânaseră acest lucru din cauza datoriilor de aproximativ 9 milioane de lei pe care le avea instituţia sanitară.
Buzău: 80 la sută dintre medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă şi-au dat acordul pentru demisia în bloc Un procent de 80 la sută dintre medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă au semnat pentru demisia în bloc ca formă de protest, restul medicilor optând pentru greva generală, a anunţat joi liderul Sindicatului independent al medicilor Buzău, Victor Ioniţă. Conform acestuia, medicii cer salarii apropiate...