Cele mai citite
 


Prima doamnă a SUA vizitează un centru medical britanic de tratare a cancerului
miercuri, 8 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Londra, 8 aprilie /Agerpres/ - Michelle Obama, soţia preşedintelui american Barack Obama, şi Sarah Brown, soţia primului ministru britanic Gordon Brown, au vizitat în preziua deschiderii Summitului G20 (Grupul principalelor ţărilor industrializate şi emergente) centrul medical de îngrijire a bolnavilor de cancer de la Spitalul central din Londra, transmite AP.

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a marcat miercuri împlinirea unui an de existenţă a centrului prin stingerea unei singure lumânări de pe un tort de îngheţată de ciocolată. Ceremonia aniversării a fost urmată de servirea unei ceşti de ceai, după tipicul britanic.

Cu acelaşi prilej, Michelle Obama s-a întâlnit discret, la centrul medical, cu o familie, a vorbit cu trei pacienţi bărbaţi, bolnavi de cancer, despre activitatea instituţiei medicale, oprindu-se apoi împreună cu Sarah Brown la o şedinţă de masaj a pacienţilor femei.

Michelle Obama s-a declarat impresionată de ceea ce a numit atmosfera caldă şi protectivă de la centrul medical pentru tratarea cancerului.AGERPRES/(Andrei Vălan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: Obama anunţă o luptă pentru eradicarea cancerului şi îl însărcinează cu această misiune pe vicepreşedintele Joe Biden Preşedintele american Barack Obama a lansat marţi ofensiva pentru 'eradicarea' cancerului în SUA, o luptă comparată cu o 'nouă cucerire a Lunii', şi l-a însărcinat cu această misiune pe vicepreşedintele Joe Biden, al cărui fiu a murit de un cancer la creier, relatează AFP.
Romney protestează după ce Obama l-a făcut responsabil pentru moartea unei femei bolnave de cancer Washington, 9 aug /Agerpres/- Candidatul republican la preşedinţia SUA, Mitt Romney, l-a acuzat miercuri pe rivalul său democrat, actualul preşedinte Barack Obama, că a depăşit limitele unei campanii electorale decente prin publicarea unui spot TV în care îl face responsabil pentru moartea unei femei...
Prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul primului transplant de ficat din România, la moment aniversar (interviu) Fără doar şi poate, criteriul cantitativ este departe de a fi relevant în definirea unei personalităţi de excepţie, în general, a unui eminent chirurg în particular. Şi asta nici măcar la un moment aniversar, cum este împlinirea vârstei de 60 de ani.
SUA: Lansarea celui mai amplu studiu de testare clinică pentru tratamente personalizate contra cancerului Bolnavi în stadiu avansat de cancer vor primi tratamente personalizate, care vor lua în calcul mai ales mutaţii specifice ale tumorilor şi mai puţin tipul maladiei, în cadrul celui mai amplu şi riguros studiu de testare clinică realizat până în prezent în acest domeniu, a anunţat National Cancer Institute...
SUA/reforma sănătăţii: 8 milioane de persoane şi-au făcut o asigurare privată Preşedintele SUA, Barack Obama, a anunţat joi că opt milioane de americani au subscris la un sistem privat de asigurări în cadrul reformei din domeniul sănătăţii în Statele Unite ale Americii, o cifră mult mai mare şi care, în opinia sa, arată că reforma ''funcţionează'', relatează AFP.
JO 2012: Prima doamnă a SUA, prezentă la Londra, îşi va promova campania anti-obezitate Prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, va profita de Jocurile Olimpice de la Londra, unde se afla în calitate de conducător al delegaţiei americane, pentru a-şi promova campania anti-obezitate, informează AFP, citând-o pe soţia liderului american.