Cele mai citite
 


Precizări privind medicamentul Nurofen pentru copii suspensie
duminică, 1 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania care produce medicamentul Nurofen a precizat, vineri, printr-un comunicat transmis presei, că, după analiza produselor Nurofen suspensie cu aromă de căpşuni pentru copii, retrase în data de 16 februarie 2010 ca urmare a unor aglomerări ale suspensiei observate în flacon, a?rezultat că?aglomerările respective sunt inofensive pentru sănătate.
Deşi produsele din loturile respective erau sigure pentru sănătatea copiilor, decizia de retragere a fost luată de producătorul Nurofen pentru copii ca măsură de precauţie.
Retragerea?Nurofen pentru copii suspensie orală cu aromă de căpşuni 100 ml a fost efectuată ca urmare a unei decizii voluntare a producătorului şi nu ca urmare a cererii venite din partea Agenţiei Naţionale a?Medicamentului.
'Dat fiind că siguranţa şi calitatea produselor sunt pe primul plan pentru producătorul Nurofen pentru copii, dorim să îi asigurăm pe pacienţii noştri că nu există niciun motiv de îngrijorare, deoarece au fost luate pur şi simplu măsuri de precauţie', precizează sursa citată.?
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Febra la copiii mici Cand copilul plange, este nelinistit si nu mananca nimic ceva nu este in regula. Ii puneti mana pe frunte si va dati seama ca are febra . Cresterea temperaturii corpului peste 38 grade constituie febra
Producătorul Nurofen face precizări după plângerea depusă în Noua Zeelandă împotriva sa Compania Reckitt Benckiser, producătorul Nurofen, a transmis o poziţie oficială cu privire la decizia Comisiei pentru Comerţ din Noua Zeelandă de a depune o plângere la Curtea Districtului Auckland, în baza Actului pentru Comerţ Echitabil din 1986, faţă de politica de marketing aplicată medicamentelor...
După Australia, compania care fabrică Nurofen, acuzată de înşelăciune la adresa consumatorilor şi în Noua Zeelandă Compania farmaceutică Reckitt Benckiser, care fabrică medicamentul Nurofen, a fost acuzată în Noua Zeelandă de înşelăciune faţă de consumatori, întrucât promovează o "gamă specifică de calmante" pentru atenuarea durerilor, deşi ingredientul activ rămâne mereu acelaşi, relatează luni surse oficiale preluate...
Australia: Compania producătoare de Nurofen, sancţionată pentru înşelăciune Justiţia australiană a ordonat luni cunoscutei companii britanice de medicamente Reckitt Benckiser să retragă de pe rafturi unele cutii ale popularului analgezic Nurofen, din cauza publicităţii mincinoase, relatează AFP.
Medicamentele beta-agonişti, utilizate în cazul femeilor însărcinate, nu vor mai fi comercializate Medicamentele numite beta-agonişti, forma orală şi supozitoare, utilizate în cazul femeilor însărcinate aflate în pericol de a pierde sarcina sau de a naşte prematur, nu vor mai fi comercializate în farmacii după ce Agenţia Naţională a Medicamentului a primit o recomandare în acest sens din partea Agenţiei...
Consumul de căpşuni poate preveni sau ajuta la tratarea ulcerului Persoanele care suferă de ulcer la stomac ar trebui să consume căpşuni proaspete, mai ales dacă boala apare ca urmare a consumului excesiv de alcool, arată un studiu publicat în revista americană PLoS (Public Library of Science), citat de metrofrance.com.