Cele mai citite
 


Neamţ: Camere de supraveghere în bucătăria Spitalului Judeţean
marţi, 3 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucătăria şi lifturile Spitalului Judeţean Neamţ vor fi dotate cu camere de supraveghere ca urmare a tot mai deselor reclamaţii venite din partea cetăţenilor, cu privire la neregulile pe care angajaţii din aceste sectoare le-ar comite.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Pruteanu, a cerut conducerii unităţii sanitare montarea unor aparate de supraveghere.
'Cred că este o idee foarte bună şi în felul acesta angajaţii vor fi feriţi de greşeli, iar nemţenii vor fi mai mulţumiţi de ceea ce găsesc la spital', a precizat, într-un comunicat de presă, Vasile Pruteanu.
Procedura de achiziţie a camerelor de supraveghere va fi demarată luni, urmând ca până la sfârşitul lunii în curs să fie montată aparatura.
Spitalul Judeţean Neamţ a trecut, odată cu descentralizarea sistemului sanitar, în subordinea Consiliului Judeţean.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Achiziţie medicală de un milion de euro Bacău, 18 ian /Agerpres/ - Centrul Medical Unirea (CMU) Bucureşti a achiziţionat o participaţie majoritară la Centrul de Investigaţii Medicale (CIM) Bacău, în cadrul celei mai mari achiziţii din domeniul medical înregistrată, până în prezent, în România.
ANI cere Parchetului cercetarea preşedintelui CJ Neamţ, Vasile Pruteanu, pentru conflict de interese şi fals în declaraţii Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău în vederea cercetării preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, pentru conflict de interese şi fals în declaraţii, fiind acuzat că a atribuit contracte privind achiziţia de medicamente şi materiale...
Neamţ: Focar de gripă nouă într-o clasă a unei şcoli Alte şase cazuri de gripă nouă au fost confirmate, de către specialiştii Institutului Cantacuzino, la şcoala din comuna Ghindăoani, după ce iniţial, două fetiţe fuseseră diagnosticate cu virusul A/H1N1.