Cele mai citite
 


Cluj: 2.609 locuri la admiterea din luna septembrie la USAMV
marţi, 3 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere din luna septembrie, 2.609 locuri, dintre care 2.176 la nivelul licenţă şi 433 la master.
Potrivit unui comunicat transmis luni de USAMV, pentru nivelul licenţă sunt disponibile 118 locuri cu finanţare de la buget, 781 cu taxă, 378 la învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă. Pentru nivelul master, sunt scoase la concurs 30 de locuri cu susţinere bugetară, 315 cu taxă, 88 la învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă.
Sesiunea de admitere din luna septembrie va avea loc în perioada 13 - 24 septembrie.
Instituţia clujeană de învăţământ superior agricol a scos la concurs, la examenul de admitere din luna iulie, 1.545 de locuri cu susţinere bugetară şi cu taxă, la nivel de licenţă, cursuri de zi şi la distanţă. Pentru studii de master au fost scoase la concurs 375 de locuri bugetate, 410 cu taxă şi 100 pentru învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă, în cadrul a 25 de specializări, majoritatea locurilor fiind ocupate, la ambele nivele de studii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: 1.762 de candidaţi la admiterea la USAMV La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca s-au înscris 1.762 de candidaţi, în sesiunea de admitere din zilele de 11 şi 22 iulie, nivel licenţă, pe cele 860 de locuri bugetate şi 887 cu taxă, scoase la concurs de instituţie.
Cluj: 760 de locuri la examenul de admitere la Universitatea de de Medicină şi Farmacie Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca scoate la concurs, pentru sesiunea din luna iulie, 560 de locuri bugetate pentru toate specializările şi 200 de locuri cu taxă.
Cluj: Mai mulţi candidaţi decât în 2011 la examenul de admitere la UMF 'Iuliu Haţieganu' La examenul de admitere din sesiunea desfăşurată în luna iulie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca, s-au prezentat cu 200 de candidaţi mai mult comparativ cu anul 2011, situaţie ce relevă interesul în continuare crescut faţă de studiile medicale superioare...
Cluj: 39 de locuri disponibile la sesiunea de admitere din septembrie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca scoate la concurs, în cea de-a doua sesiune a examenului de admitere, la nivelul licenţă, 39 de locuri, dintre care 35 cu taxă şi patru bugetate.
Cluj: 595 de candidaţi admişi la Universitatea de Medicină şi Farmacie Un număr 595 de candidaţi au fost declaraţi admişi la examenul pentru cele 601 locuri bugetate şi 267 locuri cu taxă disponibile pentru anul universitar 2013-2014 la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca.
Cluj: Structurile de conducere ale USAMV - desemnate de rectorul instituţiei Rectorul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Doru Pamfil, i-a desemnat pe prorectorii instituţiei clujene de învăţământ superior agricol şi a semnat contractul managerial pentru următorii patru ani cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului...