Cele mai citite
 


Buzău: Spitalul Judeţean de Urgenţă, preluat de autorităţile locale
marţi, 3 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău au semnat, luni, protocolul de predare - primire a Spitalului Judeţean de Urgenţă.
Cu datorii de 22,5 milioane de lei, cel mai important spital al judeţului Buzău a fost preluat de autorităţile judeţene cu o întârziere de circa o lună.
'Am primit asigurări din partea ministrului Sănătăţii că toate datoriile istorice vor fi plătite. De asemenea, vom purta negocieri cu furnizorii pentru a şterge penalităţile de întârziere', a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Victor Mocanu.
Potrivit acestuia, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se află în topul datornicilor naţionali, motiv pentru care autorităţile judeţene vor verifica cu atenţie modul cum sunt cheltuite fondurile.
Menţionăm că şi celelalte şase spitale din judeţul Buzău au fost preluate de autorităţile locale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău: CJ a aprobat alocarea a 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au votat joi, în unanimitate, alocarea sumei de 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: CJ doreşte preluarea rapidă a Spitalului judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău doreşte să preia rapid Spitalul Judeţean de Urgenţă şi va atrage fonduri locale şi europene pentru modernizarea acestuia, a declarat vineri într-o conferinţă de presă preşedintele CJ Victor Mocanu.
Buzău: Spitalul judeţean de Urgenţă, în carantină Accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie, nanologie ale Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău este interzis în totalitate, iar în celelalte secţii vizitele au fost limitate din cauza numărului mare de viroze respiratorii.
Buzău: Preşedintele CJ refuză preluarea spitalelor cu datorii istorice 'Nu voi semna niciodată preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă şi a celorlalte spitale dacă acestea nu vor fi curate, fără datorii, şi dacă nu se vor asigura sursele de finanţare', a declarat luni pentru AGERPRES preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu.
Buzău: Conducerea CJ vrea management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău are în vedere angajarea unui management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, după demisia fostului director, a anunţat joi preşedintele CJ, Cristi Bîgiu.