Cele mai citite
 


Ministrul Vasile Blaga a participat la prima aniversare a IGAV
marţi, 3 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectoratul General de Aviaţie (IGAV) a sărbătorit, luni, prima sa aniversare, la manifestări fiind prezent şi ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.
Potrivit acestuia, Vasile Blaga le-a mulţumit aviatorilor pentru contribuţia adusă la salvarea de vieţi omeneşti, arătând că 'IGAV este arma cea mai iubită din MAI', se arată în comunicatul citat.
De asemenea, ministrul Administraţiei şi Internelor a apreciat buna colaborare cu celelalte arme, în misiuni de asigurare a ordinii publice şi supravegherea frontierei.
'Tot mai mult veţi fi implicaţi în ceea ce reprezintă un management integrat al forţelor Ministerului Administraţiei şi Internelor şi prin dumneavoastră realizăm, efectiv, acest management integrat care va fi cu atât mai necesar, cu cât am convingerea că ne vom îndeplini misiunea de a duce România, anul viitor în martie, în Spaţiul Schengen', a spus Blaga, citat în comunicat.

Prezent la festivitate, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat in Ministerul Sănătăţii, a ţinut să evidenţieze buna colaborare existentă intre cele două ministere, subliniind, potrivit comunicatului, că 'fără pompieri şi fără MAI SMURD-ul n-ar fi existat şi cu siguranţă că fără IGAV SMURD-ul n-ar fi avut aripi!'.

La eveniment au mai participat secretarul de stat şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu, precum şi inspectorii generali ai principalelor arme din minister, mai precizează comunicatul citat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: Un elicopter SMURD va opera din 2014 între România şi Republica Moldova Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat luni, la Târgu Mureş că elicopterul care va opera transfrontalier între România şi Republica Moldova ar putea fi operaţional începând cu jumătatea anului viitor, după achiziţionarea aparatului şi a semnării acordului între cele două...
Raed Arafat, sacrificiul altruist al unui medic care lucrează pentru România (New York Times) Atunci când dr.Raed Arafat a demisionat luna trecută din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii din România, mii de oameni au ieşit în stradă în întreaga ţară pentru a cere întoarcerea lui. Aceasta nu a fost o reacţie obişnuită, aici sau oriunde altundeva, la plecarea unui oficial guvernamental...
Raed Arafat: România se apropie de nivelul Germaniei în domeniul dispecerizării intervenţiilor la situaţii de urgenţă România se apropie de nivelul la care se află Germania în domeniul integrării dispeceratelor pentru situaţii de urgenţă, a afirmat vineri, la Piteşti, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.
Raed Arafat: România are deja o experienţă în domeniul telemedicinei Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat luni că în domeniul telemedicinei România are deja o experienţă de aproape 9 ani, având în vedere faptul că primele proiecte pilot au fost demarate în anul 2003 şi a menţionat că în prezent se testează al treilea nod de conexiune la...
Raed Arafat: Avem dotare compatibilă cu foarte multe din ţările europene Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat, miercuri, la Ploieşti, că dotarea echipajelor de prim ajutor din România este 'compatibilă' cu cea existentă în multe ţări europene, pe segmentul de logistică neexistând probleme.
Raed Arafat: Suntem la risc scăzut de apariţie de ebola în ţară, nu este niciun motiv de panică Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat joi, la Băile Felix, că riscul privind apariţia unor cazuri de ebola în România e scăzut, însă se fac pregătiri p"entru eventualitatea în care ar surveni vreo îmbolnăvire, guvernul alocând în acest sens 25 de milioane de lei ministerelor...