Cele mai citite
 


Fostul premier australian, externat după intervenţia chirurgicală
marţi, 3 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul prim-ministru australian Kevin Rudd a fost externat luni, după o intervenţie chirurgicală în cadrul căreia i-a fost extirpată vezica biliară, informează Xinhua.
Rudd a fost spitalizat joi, după ce a suferit dureri abdominale acute, într-un spital din Brisbane, iar a doua zi a fost operat.

Medicii susţin că recuperarea decurge normal, iar un purtător de cuvânt al fostului premier a specificat că Rudd, a cărui candidatură a fost vineri confirmată oficial pentru alegerile parlamentare din 21 august, îşi va relua munca imediat ce medicul îi va permite acest lucru.

Potrivit aceluiaşi purtător de cuvânt, fostul premier urmează să-şi reia săptămâna aceasta campania electorală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Premierul grec a suferit o intervenţie chirurgicală la ochi, ministrul de finanţe rămâne spitalizat Noul premier elen, conservatorul Antonis Samaras, a suferit sâmbătă o operaţie cu laser la unul din ochii afectaţi de o dezlipire de retină, o intervenţie care a întârziat lucrările parlamentare de urgenţă în actualele vremuri de criză, potrivit televiziunii publice. Noul ministru de finanţe, Vassilis...
Cluj: Intervenţie chirurgicală pentru extirparea unei tumori gigant O echipă de medici de la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) Cluj au realizat, joi, o intervenţie chirurgicală de extirpare a unei tumori gigant, pentru care a fost necesară scoaterea organelor pelviene ale pacientului, un bărbat de 58 de ani.
Prima intervenţie chirurgicală pro bono la Spitalul Euroclinic la un tânăr cu o tumoră la baza craniului de 8 cm O primă intervenţie chirurgicală dintr-un program de operaţii pro bono pe care Reţeaua Regina Maria le are în vedere la Spitalul Euroclinic a fost realizată la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri.
ŞTIINŢÃ: Intervenţie chirurgicală in utero în premieră în România O operaţie de hidrotorax fetal bilateral tratat in utero a fost realizată în premieră în România, la Maternitatea Regina Maria, în martie 2012, după ce o femeie aflata în cea de-a 29-a săptămână de sarcină, la o ecografie de rutină, a aflat că bebeluşul ei este foarte bolnav. Medicul ei curant a sfătuit-o...
Cel mai gras om din lume a fost operat cu succes în Mexic Cel mai gras om din lume, Andrés Moreno, care a ajuns să cântărească 435 de kilograme, a fost operat miercuri cu succes de medicii din Guadalajara, într-o intervenţie în care nu au survenit complicaţii şi care a fost realizată în mai puţin timp decât cel preconizat, relatează EFE.
Premieră medicală naţională în urologie, realizată la Fundeni, prezentată la congresul de specialitate O intervenţie chirurgicală realizată în premieră naţională de o echipă mixtă româno-austriacă la Centrul de Chirurgie Urologică şi Transplant Renal Fundeni a fost prezentată la cea de-a 29-a ediţie a Congresului Naţional de Urologie ROMURO.