Cele mai citite
 


Primăria Capitalei a amenajat 23 de corturi anticaniculă
marţi, 3 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Capitalei reaminteşte bucureştenilor că în mai multe zone din municipiu sunt amplasate 23 de corturi anticaniculă dotate cu aer condiţionat, scaune, dozatoare de apă şi personal medical. Măsurile au fost luate ca urmare a avertizării meteorologice cod galben emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, informează un comunicat remis luni AGERPRES de Primăria Municipiului Bucureşti.
În perioada 2-4 august sunt aşteptate temperaturi care pot ajunge până la 35 de grade Celsius, iar izolat chiar şi până la 37 de grade Celsius. Astfel, în toate parcurile administrate de Primăria Municipiului Bucureşti, Administraţia Lacuri Parcuri Agrement a amenajat 12 corturi anticaniculă, respectiv în Parcul Herăstrău (trei puncte), în Parcul Tineretului (două puncte), în Parcul Cişmigiu, în Parcul Izvor, în Parcul Carol, în Parcul Floreasca, în Parcul Unirii, în Parcul Circului şi în Parcul Bordei.
De asemenea, prin Administraţia Spitalelor, Primăria Municipiului Bucureşti a amenajat alte 11 corturi, care sunt amplasate în zone cu trafic pietonal intens: Parcul Herăstrău, Gara de Nord, Piaţa Obor, Piaţa Roma, Unirii - Piaţa 11 iunie, Parcul Cişmigiu, Piaţa Romană, Universitate - două corturi (la ieşirea din pasaj către Spitalul Colţea şi la Facultatea de Arhitectură), precum şi două puncte de prim ajutor, unul în campusul universitar din Grozăveşti şi unul în Pasajul Universităţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Municipiului Bucureşti suplimentează măsurile anticaniculă Primăria Municipiului Bucureşti a decis suplimentarea măsurilor anticaniculă, având în vedere avertizările de caniculă ale meteorologilor pentru zilele următoare.
Municipalitatea a deschis alte patru corturi anticaniculă Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor, a deschis miercuri alte patru corturi anticaniculă în zone cu trafic pietonal intens (Dristor, Titan, Crangaşi şi Parcul Carol), numărul punctelor de prim ajutor amplasate de Municipalitate ajungând la 27, ca urmare a temperaturilor ridicate înregistrate...
Primăria Capitalei: Numărul corturilor medicale anticaniculă a fost suplimentat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) anunţă suplimentarea numărului corturilor medicale anticaniculă, ca urmare a menţinerii temperaturilor ridicate, fiind amenajate un număr de 24 de astfel de spaţii în Capitală, dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical şi aparatură de specialitate.
Primăria Capitalei intensifică măsurile anticaniculă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) intensifică măsurile pentru combaterea efectelor căldurii excesive, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de caniculă emisă de meteorologi pentru următoarele zile.
Primăria Capitalei a amenajat 20 de corturi medicale anticaniculă în Capitală 20 de corturi medicale anticaniculă dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical şi aparatură de specialitate au fost amenajate în Bucureşti, având în vedere avertizările de caniculă emise de meteorologi, a anunţat luni Primăria Capitalei.
Sorin Oprescu solicită continuarea măsurilor de combatere a efectelor caniculei Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat reprezentanţilor direcţiilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) să continue măsurile de combatere a efectelor caniculei, având în vedere avertizarea de cod galben din această perioadă, informează un comunicat al...