Cele mai citite
 


A înghiţit o foarfecă pe care o folosea pe post de scobitoare
miercuri, 8 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Beijing, 8 aprilie /Agerpres/ - Un chinez a înghiţit o foarfecă din greşeală, în momentul în care a izbucnit în râs în timp ce folosea instrumentul pe post de scobitoare.

Potrivit site-ului Ananova, Lin, în vârstă de 27 de ani, a trebuit să fie supus unei intervenţii medicale pentru a scăpa de obiectul străin din esofag.

Soţia chinezului a povestit că acesta stătea de vorbă cu nişte prieteni după luarea micului dejun şi folosea foarfecele pentru a-şi scoate resturile de mâncare dintre dinţi. „La un moment dat a izbucnit în râs, după ce un prieten a făcut o glumă. In acel moment, foarfeca i-a alunecat pe gât”, a precizat femeia.

„Când a venit aici, faţa îi era schimonosită de durere, palidă şi plină de transpiraţie. Saliva îi era amestecată cu sânge”, a declarat un medic.

Razele X au arătat o foarfecă de 9 cm lungime şi 4 cm lăţime în esofagul chinezului. Obiectul a fost scos cu ajutorul unui forceps, în cadrul unei operaţii ce a durat 30 de minute.AGERPRES/(Daniel Duncă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un chirurg sibian face operaţii de endoprotezare esofagiană, după un procedeu unicat la nivel naţional şi internaţional Sibiu, 4 iul /Agerprs/ - Trei pacienţi au primit o nouă şansă la viaţă, în ultimele două săptămâni, în urma unor operaţii făcute după un procedeu unicat la nivel naţional şi internaţional de prof. univ. dr. Dan Sabău, şeful Secţiei Clinice Chirurgie II a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu...
Operaţii estetice necesare pentru sănătate Dr. Sorin Nae, medic primar chirurgie plastică şi estetică, prezintă câteva cazuri în care intervenţiile chirurgicale estetice pot rezolva o afecţiune care este sau ar duce pe viitor la probleme de sănătate.
Un băieţel de doi ani, cel mai tânăr pacient supus unei intervenţii chirurgicale antiobezitate Un băieţel de doi ani din Arabia Saudită bolnav de obezitate morbidă a devenit cea mai tânără persoană din lume supusă unei operaţii de bypass gastric, informează New York Post.
Tulcea: Intervenţii medicale cu elicopterul în comunităţi greu accesibile Elicopterul Unităţii Speciale de Aviaţie (USA) Tulcea a preluat, marţi dimineaţa, două urgenţe medicale din localităţi greu accesibile, una dintre paciente ajungând deja în condiţii de siguranţă la spitalul din municipiu.
Neamţ: Majoritatea medicilor refuză să efectueze întreruperi de sarcină în Post Majoritatea medicilor de obstetrică-ginecologie din spitalele nemţene nu mai efectuează întreruperi de sarcină la cerere, pe toată durata Postului Paştelui.
Halitoza sau Respiratia urat mirositoare Halitoza este tipic cauzata de o igiena dentara defectuoasa; Totusi alti factori pot fi implicati incluzand: boli ale gingiei, dinti cariati, boli ale glandelor salivare, infectiile ale tractului respirator: git, nas, plamini, sinusuri; dieta inadecvata, constipatie, fumat, freba, diabet, indigestie...