Cele mai citite
 


Vrancea: Spitalele din Adjud şi Panciu vor fi preluate de primării
marţi, 3 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea va semna, marţi, protocoalele pentru predarea spitalelor din Adjud şi Panciu către autorităţile locale.
Directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că protocoalele vor fi semnate cu amendamentele aduse de autorităţile locale. 'Vor fi amendamente aduse de autorităţile locale referitoare la plata datoriilor până la data preluării', a precizat Cătălin Graur.
Referitor la celelalte unităţi spitaliceşti din judeţ, respectiv din Vidra, Dumbrăveni şi Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sf. Pantelimon' din Focşani, directorul DSP a arătat că protocoalele vor fi semnate în perioada următoare.
'Pentru spitalele din Vidra şi Dumbrăveni nu vor fi probleme, deoarece nu sunt datorii. Este o situaţie mai specială la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani şi cred că vor fi amendamente aduse de Consiliul Judeţean referitoare la plata datoriilor', a afirmat şeful DSP.
Doar la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani nivelul datoriilor se ridică la peste 21 de milioane de lei.
De altfel, în urmă cu o săptămână, preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, a declarat că preluarea spitalelor va fi condiţionată de stingerea tuturor datoriilor pe care spitalele le au la momentul preluării de către administraţia judeţeană.
Până în prezent au fost semnate protocoalele pentru predarea spitalelor către autorităţile locale din oraşele Odobeşti şi Mărăşeşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Marian Oprişan cere demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) a cerut, vineri, demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila după ce pe site-ul ministerului a apărut un proiect de hotărâre de guvern prin care se abrogă transferul managementului asistenţei medicale pentru mai multe spitale, printre care...
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: Consiliul Judeţean a alocat 100.000 lei pentru repararea acoperişului de la Spitalul Judeţean Consilieri judeţeni din cadrul Consiliului Judeţean Vrancea au aprobat marţi, în cadrul unei şedinţe de îndată, aprobarea sumei de 100.000 de lei pentru repararea acoperişului de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani prăbuşit în această inundaţie ca urmare a căderilor masive...
Vrancea: Datoriile blochează preluarea spitalelor de către CJ Trei spitale din Vrancea nu au fost nici până acum preluate de Consiliul Judeţean din cauza datoriilor acumulate către furnizori.
Vrancea: Dezinfecţie la o şcoală din Focşani, după ce 11 elevi au fost diagnosticaţi cu angină streptococică O operaţiune de dezinfecţie s-a efectuat, joi, la Şcoala nr. 2 'Ion Basgan' din Focşani, urmare a a faptului că medicii au diagnosticat 11 elevi cu angină streptococică.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.