Cele mai citite
 


Fostul premier Radu Vasile este internat la Spitalul Universitar
marţi, 3 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul premier al României, Radu Vasile, se află internat la Spitalul Universitar având o problemă cronică, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar.
Potrivit acestuia, fostul premier s-a prezentat la spital vineri, 30 iulie.
Dr. Bogdan Popescu a precizat că Radu Vasile are probleme gastrointestinale şi a fost supus unui tratament în urma căruia medicii speră să fie echilibrat şi să fie externat în câteva zile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Radu Vasile a fost externat de la Spitalul Universitar Fostul premier Radu Vasile a fost externat, joi după-amiază, de la Spitalul Universitar, unde a fost internat pentru o problemă gastro-intestinală, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Popescu.
În noiembrie, Clujul devine centrul discuțiilor pe tema bolii Parkinson Pacienții cu boala Parkinson și apropiații lor sunt așteptați în perioada 8-9 noiembrie 2013 la Hotel Premier, Cluj-Napoca, pentru a lua parte la cea de-a IV-a ediție a conferinței naționale „Abordarea integrată a bolii Parkinson”.
Organele traficate au fost transplantate în afara Serbiei unor kosovari (presă) Procedurile chirurgicale efectuate asupra civililor care au fost victime ale traficului de organe au avut aparent loc în centre de sănătate şi spitale folosite pentru a trata membri răniţi ai aşa-numitei Armate de Eliberare din Kosovo (UCK) în timpul războiului de independenţă din provincie, a relevat...
(Corespondenţă) Spitalele bulgăreşti sunt în comă (revista presei) Sofia, 1 sep - Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: Sistemul sanitar din Bulgaria este în comă, titrează miercuri ziarul sofiot Trud. Spitalele sunt îngropate în datorii şi efectuează doar intervenţiile chirurgicale de urgenţă, iar în unele sunt limitate chiar şi spitalizările de urgenţă,...
Josh Hartnett, spitalizat pentru probleme gastrointestinale Los Angeles, 8 aprilie /Agerpres/ - Actorul Josh Hartnett este în continuare într-un spital din Los Angeles, după ce a fost internat luni dimineaţă din cauza unor probleme gastrointestinale, relatează site-ul Contactmusic, consultat de Agerpres.
Dragnea, către premier: Până în decembrie, vă cer să stopaţi orice măsură antinaţională Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, i-a cerut luni prim-ministrului Dacian Cioloş să stopeze "orice măsură antinaţională" până la alegerile parlamentare.