Cele mai citite
 


Vrancea: Puncte de prim ajutor amenajate în oraşe
marţi, 3 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autorităţile locale din judeţul Vrancea au reactivat cele 18 puncte de prim ajutor şi de distribuire a apei potabile la nivelul oraşelor din judeţ.
Aceste puncte au fost constituite de către primării încă din luna iunie 2010 şi sunt amplasate astfel: şase în municipiul Focşani, patru în oraşul Mărăşeşti, câte trei în municipiul Adjud şi oraşul Odobeşti şi două în oraşul Panciu.
Situaţia măsurilor dispuse de autorităţile locale în urma avertizărilor de cod galben de caniculă au fost discutate în şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă convocată de prefectul Ion Oprea.
'În cadrul şedinţei s-a pus în vedere serviciilor publice deconcentrate de specialitate verificarea modului în care sunt respectate şi puse în practică prevederile specifice privind unele măsuri ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecţia persoanelor încadrate în muncă', a arătat purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Cristina Tănasă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: SMURD, operaţional în toate staţiile de pompieri Serviciul SMURD a devenit operaţional, vineri, la toate cele patru unităţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.
Vrancea: În cei patru ani de la înfiinţare echipajele SMURD din judeţ au înregistrat 6.419 misiuni SMURD Vrancea a marcat miercuri patru ani de la înfiinţare, perioadă în care echipajele sale au participat la 6.419 misiuni, a declarat pentru AGERPRES locotenent colonelul Flaviu Dorel Chiscop, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Anghel Saligny.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.