Cele mai citite
 


Anchetă privind tânăra care a aşteptat ambulanţa două ore
miercuri, 4 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a deschis o anchetă internă în cazul tinerei care, duminică, a aşteptat ambulanţa o perioadă mai mare de timp decât cea prevăzută de lege, informează un comunicat de presă remis, luni, AGERPRES.
Sursa citată precizează că Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a demarat ancheta, 'cu toate că informaţiile prezentate în unele structuri ale mass-mediei sunt incorecte', subliniind totodată că presa şi instituţiile ierarhic superioare vor fi informate în legătură cu rezultatele, la finalul acesteia.
Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat, citată în comunicat, că instituţia regretă disfuncţionalitatea apărută, precizând totodată că se fac toate eforturile pentru creşterea calităţii serviciilor oferite, în ciuda dificultăţilor cu care se confruntă întregul sistem sanitar din Romania.
'Dorim să fim prezentaţi opiniei publice cu aceeaşi obiectivitate şi corectitudine care ni se cer şi nouă', a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă, în comunicatul în care se precizează că nu a fost vorba de un caz de deces, pacienta părăsind UPU Floreasca pe propriile-i picioare, la scurt timp după prezentare, iar motivul întârzierii nu a fost schimbul de tură, aşa cum s-a prezentat în anumite structuri ale mass-media.
Potrivit unui reportaj difuzat de un post de televiziune, în Capitală, o femeie căreia i s-a făcut rău pe stradă, a aşteptat aproape două ore întinsă pe asfalt să primească îngrijiri medicale, motivul oficial invocat de Ambulanţă fiind schimbul de tură.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă în cazul Gyuri Pascu: Mai multe documente de la Ambulanţă şi SMURD, solicitate de poliţişti (surse) Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi SMURD în cazul morţii actorului Ioan Gyuri Pascu ar urma să ajungă vineri la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliţia Capitalei.
Anchetă internă la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov în cazul intervenţiei la Ioan Gyuri Pascu Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) desfăşoară o anchetă internă în urma intervenţiei care a avut loc luni dimineaţă la artistul Ioan Gyuri Pascu, a declarat, pentru AGERPRES, managerul SABIF, Alis Grasu.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti asigură asistenţa medicală sâmbătă cu 90 de echipaje, plus patru din privat Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov, a declarat, pentru AGERPRES, că în cursul zilei de sâmbătă asistenţa medicală va fi asigurată cu 90 de echipaje, dintre acestea 57 fiind pentru urgenţe, iar restul pentru consult şi transport pacienţi, patru fiind echipaje...
Reprezentanţi ai Corpului de control al MS, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov O echipă formată din reprezentanţi ai Corpului de control al Ministerului Sănătăţii şi de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplasat, miercuri, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a verifica informaţiile cu privire la intervenţia care a avut loc, luni dimineaţă, la artistul...
SABIF: Ancheta internă în cazul lui Ioan Gyuri Pascu a fost declanşată luni Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov precizează că ancheta internă cu privire la pacientul Ioan Gyuri Pascu a fost declanşată luni dimineaţă, prin convocarea comisiei de disciplină, în scopul audierii echipajului care a intervenit la caz.
Dr. Alis Grasu: Peste 1.500 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Un număr de 1.537 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de miercuri dimineaţă de la ora 8,00 până joi dimineaţă la aceeaşi oră, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.