Cele mai citite
 


Singurul pasager supravieţuitor al accidentului aviatic din Siberia, operat cu succes
miercuri, 4 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Singurul pasager care a supravieţuit accidentului aviatic produs în cursul nopţii de luni, în Siberia, a fost operat cu succes, dar starea sa continuă să fie gravă, relatează RIA Novosti şi ITAR-TASS.
Serghei Isakov este singurul pasager, dintre cei 11, care a rămas în viaţă. În afară de el, au fost salvaţi şi trei membri ai echipajului. Isakov este angajat al direcţiei de afaceri interne din regiunea siberiană şi mergea în delegaţie din Krasnoiarsk în oraşul Igarka. Potrivit RIA Novosti, medicii au comunicat că pacientul a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa pielii.

În accidentul avionului An-24 au murit o stewardesă, zece pasageri, între care şi o fetiţă de zece ani, transmite postul Rossia-24.

Aparatul de zbor, un An-24, care venea de la Krasnoiarsk, s-a prăbuşit luni la ora 17.40 GMT la aterizare, în apropiere de aeroportul oraşului Igarka, după care a explodat. 11 pasageri şi patru membri ai echipajului se aflau în total la bord în momentul accidentului, potrivit Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Patru pacienţi care au suferit arsuri grave, transportaţi de urgenţă cu o aeronavă C-27J Spartan la Bucureşti O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, execută joi o misiune umanitară de urgenţă pe ruta Otopeni - Târgu Mureş - Otopeni, pentru transferul către Capitală a patru pacienţi care au suferit arsuri grave, informează un comunicat de presă al...
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Activitatea instituţiilor privind accidentul aviatic, analizată miercuri de Guvern; un supravieţuitor spune că îi datorează viaţa pilotului Activitatea fiecărei instituţii implicate în cazul accidentul aviatic de luni din munţii Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion au murit, va fi analizată în şedinţa de miercuri a Guvernului, până atunci fiind aşteptate rapoarte complete privind măsurile şi acţiunile derulate în...
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Satu Mare: Baze pentru situaţii de urgenţă în Carei şi Livada Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Satu Mare a aprobat în şedinţa de miercuri înfiinţarea a două baze de operaţii în localităţile Livada şi Carei, unde să fie amplasate corturi pentru adăpostirea populaţiei în caz de situaţii de urgenţă.
Avocatul Poporului solicită Complexului de servicii sociale Găeşti monitorizarea strictă a tratamentului psihiatric în situaţii de urgenţă Avocatul Poporului solicită Complexului de servicii sociale Găeşti monitorizarea mai strictă a administrării tratamentului injectabil cu specific psihiatric în situaţiile de urgenţă, care ar trebui să constituie ultima soluţie.