Cele mai citite
 


Giurgiu: Trei cazuri de lipotimie înregistrate într-o zi
miercuri, 4 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii ambulanţieri au acordat, în ultimele 24 de ore, primul ajutor în trei cazuri de lipotimii, dar şi unor persoane care sufereau de inimă sau care au avut accidente vasculare.
Potrivit reprezentantei Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, Rodica Cărăbaş, de la instalarea caniculei medicii şi asistenţii au intervenit în trei cazuri de lipotimii, dar încă nu s-a stabilit dacă acestea s-au datorat căldurii excesive. Au mai fost înregistrate şi câteva cazuri de cardiaci, hipertensivi şi accidente vasculare, dar totuşi numărul lor se menţine în limite normale, respectiv 60 de solicitări pe zi.
În urma emiterii unei atenţionări de cod galben de caniculă pentru judeţul Giurgiu, în perioada 2-4 august, autorităţile au amenajat 15 puncte de distribuire a apei potabile în municipiul Giurgiu şi câte trei puncte în localităţile Bolintin Vale şi Mihăileşti.
Cele mai multe puncte de distribuire a apei potabile se află în hipermarketuri şi farmacii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Zeci de persoane afectate de caniculă au solicitat sprijinul echipajelor SMURD şi de Ambulanţă Peste 30 de persoane cu stare de rău, agitaţie, afecţiuni cardiace şi chiar accidente vasculare manifestate pe fondul instalării caniculei au fost luate de la domiciliu de către echipajele SMURD Giurgiu şi cele de Ambulanţă în ultimele 24 de ore şi transportate la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor...
Peste 3.600 de solicitări la ambulanţă în regiunea Bucureşti-Ilfov între 31 decembrie şi 3 ianuarie Peste 3.600 de persoane au apelat la serviciul de ambulanţă în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, peste 2.000 de cazuri fiind urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.
Giurgiu: Singura ambulanţă privată din judeţ va avea contract cu CJAS din iulie Directorul CJAS Giurgiu, Constantin Marin, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că în judeţ există o singură firmă privată pentru servicii de ambulanţă, care va intra în contract cu CJAS Giurgiu din luna iulie, serviciile acesteia neputând fi decontate până acum pentru că nu avea dispecerizare cu 112.
SABIF: 1.079 de solicitări înregistrate în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore 1.079 de solicitări, dintre acestea 710 au reprezentat urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat luni pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.