Cele mai citite
 


Vaslui: Minoră internată în spital în urma consumului de alcool
miercuri, 4 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O minoră de 13 ani din localitatea Fâstâci, judeţul Vaslui, a ajuns marţi după-amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţe (SJU) Vaslui, după ce a băut alcool.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, la numărul de urgenţe 112 s-a primit un apel prin care se solicita o salvare care să transporte la spital o fată în comă alcoolică.
'Echipajul nostru s-a deplasat la faţa locului, unde a găsit o minoră de 13 ani, cu etilism alcoolic. Nu era vorba de comă alcoolică aşa, cum am fost anunţaţi iniţial. Minora a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale din cauză că se simţea rău', a declarat, pentru AGERPRES, Maria Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Avalanşă de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Judeţean după introducerea coplăţii Introducerea coplăţii a determinat o creştere cu aproximativ 25 la sută a numărului de apeluri către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. Potrivit conducerii instituţiei, cetăţenii cred că solicitând salvarea vor fi consideraţi urgenţe medicale şi vor fi scutiţi de coplata introdusă în spitale...
Vaslui: Anchete ale DGASPC în cazul unor adolescenţi găsiţi în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, anchete în cazul a doi adolescenţi care au ajuns zilele trecute la spital după ce au consumat băuturi alcoolice.
Vaslui: Copil găsit de colegii de şcoală în comă alcoolică într-un şanţ Un copil în vârstă de 11 ani din localitatea vasluiană Chirceşti a ajuns miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui în comă alcoolică.
Vaslui: Ambulanţa a ajuns la o solicitare cu întârziere de peste o oră din cauza drumului O salvare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a reuşit să ajungă tractată de un tractor la solicitarea primită, miercuri la amiază, din localitatea Zgura, acolo unde o femeie în vârstă de 77 de ani a decedat iar ginerele acesteia era în stare gravă în urma unei presupuse intoxicaţii cu...
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.
Vaslui: Un echipaj de la Ambulanţă a fost bătut de rudele unui pacient Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unor angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) care au fost agresaţi de rudele unui bărbat din localitatea vasluiană Docăneasa care trebuia transportat la spital.