Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Explozie provocată de o scurgere de gaze de la o butelie
miercuri, 4 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 41 de ani din comuna dâmboviţeană Vişina a fost rănit, marţi după-amiază, într-o explozie provocată de o scurgere de gaze de la butelia pe care bărbatul încerca să o monteze la aragaz, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, Eduard Ţelea.
Bărbatul încerca să monteze o butelie nouă şi a existat o scurgere de gaze care a produs explozia. Deocamdată nu se ştie exact cum s-a produs incidentul, cel mai probabil, spun pompierii, în timpul manevrelor de montare a buteliei s-au scurs gaze, iar în momentul când bărbatul a aprins un chibrit, a urmat explozia.
În casă, în momentul producerii exploziei, era doar bărbatul, care a suferit răni de gradul I şi II pe mâini, faţă şi abdomen şi a fost transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti.
Conform purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, explozia a fost urmată de un incendiu, astfel că a ars mobilierul din bucătăria casei unde a avut loc incidentul şi o parte din acoperişul clădirii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.
Sibiu: Doi copii arşi într-o explozie, transferaţi de urgenţă cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti Doi copii din oraşul Cisnădie, unul de 5 ani şi celălalt de 7 ani, răniţi într-o explozie care a avut loc în casa lor, sunt transportaţi de urgenţă în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un avion de la Sibiu la Spitalul de Arşi din Bucureşti, a anunţat Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului...
Prahova: Explozie urmată de incendiu la o casă din comuna Băneşti O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică la o casă particulară din comuna prahoveană Băneşti, o persoană care a suferit arsuri fiind transportată la spital.
Dâmboviţa: Dispecerat integrat al ISU şi Ambulanţă, inaugurat în prezenţa secretarului de stat Raed Arafat Dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa şi al Serviciului de Ambulanţă Judeţean a fost inaugurat, joi, la Târgovişte, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.
Suceava: Explozie la un restaurant din Câmpulung Moldovenesc; patru victime, una decedată şi trei rănite O femeie a murit, iar alte trei au fost rănite în timpul unei explozii produse duminică dimineaţa în bucătăria unui restaurant situat la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.