Cele mai citite
 


Tulcea: Sprijin din partea organizaţiei italiene de Cruce Roşie
miercuri, 4 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Persoanele sinistrate din localităţile tulcene afectate de inundaţiile de acum aproape o lună vor primi sprijin din partea organizaţiei italiene de Cruce Roşie.
Directoarea organizaţiei tulcene a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, Simona Covaliov, a declarat marţi pentru AGERPRES că ajutoarele constând în materiale de construcţie au fost acordate în cadrul unei campanii sprijinite de Ramona Bădescu.
'În această seară în jurul orei 22.00 aşteptăm ajutoarele la Tulcea. Mâine dimineaţă începând cu ora 8.00 aceste ajutoare vor fi descărcate, urmând ca la ora 18.00 să aibă loc o conferinţă de presă', a afirmat directoarea SNCR, Simona Covaliov.
Ea a mai spus că nu cunoaşte date cu privire la valoarea totală a bunurilor care vor fi acordate persoanelor afectate de inundaţiile de acum o lună.
În urmă cu aproape o lună, din cauza inundaţiilor, 25 de localităţi din judeţul Tulcea au fost afectate, 221 de locuinţe au fost inundate, 29 distruse, alte 129 fiind în pericol de prăbuşire. De asemenea, au fost afectate peste 600 de anexe gospodăreşti, circa 6.800 de hectare de teren cultivat, 60 de hectare de păduri, două drumuri comunale şi două drumuri judeţene fiind totodată avariate.?
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Ajutoare italiene pentru sinistraţii din Pătlăgeanca Persoanele din satul Pătlăgeanca din judeţul Tulcea, afectate de inundaţiile de acum aproape o lună, au primit miercuri după-amiaza ajutoare din partea organizaţiei italiene de Cruce Roşie, în urma unei campanii iniţiate de Ramona Bădescu.
Tulcea: Crucea Roşie acordă noi ajutoare sinistraţilor din Delta Dunării Societatea Naţională de Cruce Roşie (SNCR) va acorda marţi noi ajutoare persoanelor din Delta Dunării afectate de inundaţiile din această vară.
PREZIDENŢIALE Tulcea: Consultaţiile medicale nu fac parte din campania electorală, afirmă deputatul Neviser Zaharcu Deputatul PSD Neviser Zaharcu va relua după 24 noiembrie consultaţiile medicale pe care le oferă de mai mulţi ani populaţiei defavorizate din localităţile tulcene izolate şi susţine că acţiunile umanitare desfăşurate până în prezent nu trebuie să fie confundate cu "mita electorală".
Crucea Roşie a intervenit cu ajutoare în judeţele afectate de inundaţii Bucureşti, 29 iun /Agerpres/ - Crucea Roşie Română a intervenit de urgenţă cu ajutoare umanitare de primă necesitate, din depozitele proprii sau primite ca donaţii de la companii private în judeţele afectate de inundaţii Arad, Alba, Cluj, Brăila, Botoşani, Tulcea şi Suceava.
Tulcea: Persoanele care au nevoie de dializă, blocate în localităţi; urgenţele medicale, preluate cu elicopterul Autorităţile tulcene fac demersuri pentru deblocarea cât mai rapidă a unor drumuri judeţene şi naţionale pentru ca în cursul zilei de marţi cele aproape 35 de persoane care au nevoie de dializă să poată ajunge în municipiul reşedinţă de judeţ.
Tulcea: Puncte de prim-ajutor în 10 localităţi izolate din judeţ Cadre didactice din 10 şcoli situate în localităţi izolate din judeţul Tulcea vor fi instruite începând de săptămâna viitoare pentru acordarea primului ajutor, în cadrul unui proiect finanţat de Consiliul Judeţean (CJ).