Cele mai citite
 


Continuă programul de consiliere gratuită Help Net
joi, 5 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Help Net continuă în luna august programul 'Help Net Confident', de consiliere medicală gratuită a pacienţilor săi, prin intermediul a două farmacii din Capitală.
Bucureştenii vor beneficia, de luni până vineri, de servicii gratuite de consiliere medicală şi măsurare a tensiunii arteriale între orele 14:00-16:00, în farmacia Help Net 49, situată pe bulevardul Ion Mihalache 117 (intersecţia Turda cu Ion Mihalache), iar între orele 17:30-19:30 în farmacia Help Het 70 de pe strada Teiul Doamnei nr. 10.
În plus, toate cele 105 Farmacii Help Net din întreaga ţară sunt alături de pacienţi oferind, pe perioada sezonului estival, servicii de prim ajutor pentru persoanele afectate de temperaturile exterioare ridicate, dar şi sfaturi referitoare la utilizarea cremelor de protecţie solară.
De peste trei ani, Farmaciile Help Net oferă clienţilor săi programe de consiliere medicală gratuită sub numele Help Net Confident, în dorinţa de a ajuta, educa şi informa pacienţii despre importanţa stării lor de sănătate, despre prevenirea şi tratarea la timp a anumitor afecţiuni.
Temele programului sunt stabilite de profesioniştii Help Net în colaborare cu medici specialişti, în funcţie de sezon şi problemele ce pot interveni într-o anumită perioadă ţinând cont şi de sugestiile pacienţilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DARUIESTE ZAMBETE COPIILOR ALATURI DE LA ROCHE-POSAY SI FARMACIILE HELP NET In perioada 1 mai-30 septembrie La Roche-Posay impreuna cu lantul de farmacii Help Net lanseaza campania „Daruieste zambete copiilor” pentru sustinerea Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului „Alfred Rusescu” (IOMC) din Bucuresti. Pentru fiecare produs din gama de protectie solara ANTHELIOS...
Servicii gratuite de Ziua Mondială a Sănătăţii în Parcul Lumea Copiilor Bucureştenii cu probleme de sănătate pot obţine gratuit, duminică, servicii medicale în Parcul Lumea Copiilor ca urmare a unei acţiuni comune a Primăriei sectorului 4 şi lanţului de farmacii Help Net, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.
Screening gratuit pentru depistarea osteoporozei la nivel național În cadrul platformei „Împreună pentru viață, sănătate prin cunoaștere” - și în parteneriat cu Farmaciie Help Net, pe 3 iulie începe o nouă campanie gratuită pentru depistarea pacienților cu risc de osteoporoză, prin intermediul determinărilor de osteodensitometrie.
Centrofarm oferă clienţilor săi testări gratuite EKG, în cadrul campaniei de prevenire a bolilor cardiovasculare Din 20 ianuarie şi până în 30 martie, Centrofarm derulează campania medicală de prevenire şi informare privind bolile cardiovasculare, în 11 farmacii din Bucureşti, în cadrul Programului Câştigă Viaţă. Astfel, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm pot beneficia de consultaţii medicale...
Analize şi consultaţii oftalmologice gratuite la ExpoDiabet&Nutriţie - Preşedintele ANPC, Bogdan Pandelică - “Eticheta corectă, cheia pentru o viaţă cât mai sănătoasă” Bogdan Pandelică, Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), va fi prezent sâmbătă, 21 mai, la ExpoDiabet &Nutriţie, unde va susţine, între orele 13.00 şi 14.00, conferinţa cu tema “Eticheta corectă, cheia pentru o viaţă cât mai sănătoasă”.