Cele mai citite
 


Vaslui: Minoră în stare gravă la spital după ce a suferit mai multe arsuri
joi, 5 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fată de 13 ani, din localitatea Fundu Văii, judeţul Vaslui, a fost transportată, miercuri, în stare foarte gravă la Spitalul de copii 'Sfânta Maria' din Iaşi cu arsuri de gradele 2 şi 4 pe faţă, pe membrele inferioare şi superioare.
Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, fata a aruncat benzină dintr-o sticlă pe nişte lemne pentru a aprinde focul, iar stropi din lichidul inflamabil au sărit şi pe corpul ei.
'Când a aprins chibritul ca să dea foc s-a întâmplat tragedia. Starea minorei este foarte gravă şi de aceea s-a decis transportul ei la o clinică din Iaşi', a declarat, pentru AGERPRES, Maria Ungureanu, directorul medical al SAJ Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Bărbat în stare gravă, transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat marţi elicopterul SMURD pentru transportul unui pacient din localitatea Vutcani la clinica de neurochirurgie din Iaşi.
Vaslui: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce şi-a dat foc Un bărbat de 31 de ani din localitatea Ibăneşti, judeţul Vaslui, a ajuns la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, cu arsuri de gradele II şi III pe tot corpul, după ce şi-a dat foc singur.
Vaslui:Un copil a ajuns în stare gravă la spital cu arsuri pe corp Un copil în vârstă de trei ani din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a ajuns, joi la amiază în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul III pe faţă, mâini şi torace.
Vaslui: Nou-născut transportat cu elicopterul la Iaşi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a solicitat luni dimineaţă elicopterul SMURD de la Iaşi pentru a transporta la un spital de specialitate un nou-născut cu malformaţii congenitale.
Vaslui: Copil aflat în stare gravă după ce s-a opărit cu apă fierbinte O fetiţă în vârstă de doi ani din localitatea Siliştea, judeţul Vaslui, a ajuns în stare critică cu arsuri vineri la Spitalul Municipal de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad.
Vaslui: Bebeluş în stare gravă după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială Un bebeluş de 9 luni din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, a fost transportat în stare gravă la spital vineri după-amiază după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială.