Cele mai citite
 


Preşedintele Traian Băsescu, la Spitalul Militar Central Bucureşti pentru un consult - surse
miercuri, 4 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 4 aug /Agerpres/ - Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat miercuri la Spitalul Militar Central din Bucureşti, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale.
Potrivit acestora, şeful statului s-a prezentat pentru un consult la secţia ORL.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Militar, la 180 de ani, distins de preşedintele Băsescu cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer Preşedintele Traian Băsescu a conferit Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr.Carol Davila" din Bucureşti Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer, se arată într-un decret publicat, luni, în Monitorul Oficial.
Spitalul Militar, distins de preşedintele Traian Băsescu cu Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer Preşedintele Traian Băsescu a conferit Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr.Carol Davila" Ordinul Meritul Sanitar în grad de Mare Ofiţer, se arată într-un decret publicat, luni, în Monitorul Oficial.
Traian Băsescu, apt să exercite funcţia de preşedinte, potrivit testării medicale anuale Preşedintele Traian Băsescu are o stare de sănătate bună şi este apt pentru a exercita funcţia de şef al statului, potrivit rezultatului testării medicale anuale, informează Administraţia Prezidenţială.
Băsescu: Îi autorizez pe medici să dea relaţii oricărui ziarist interesat de starea de sănătate a preşedintelui Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi că îi autorizează pe medicii din comisia care se ocupă de sănătatea sa să le dea relaţii jurnaliştilor interesaţi de starea lui de sănătate.
Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj de condoleanţe familiei militarului român căzut la datorie în Afganistan Preşedintele Traian Băsescu a transmis joi un mesaj de condoleanţe familiei militarului Lixandru Constantin-Laurenţiu, care şi-a pierdut viaţa în timpul unei misiuni de patrulare în teatrul de operaţii din Afganistan.
Bogdan Oprea: Preşedintele a efectuat controlul medical anual marţi Preşedintele Traian Băsescu a efectuat controlul medical anual în cursul zilei de marţi, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea.