Cele mai citite
 


Eminem despre legătura dintre celebrităţi şi doctori
joi, 5 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Eminem a consumat şi droguri şi medicamente. Astăzi, la un an de la moartea lui Michael Jackson şi a actriţei Brittany Murphy, ambii beneficiari ai multor reţete medicale, rapperul vorbeşte despre răspunderea medicilor, relatează site-ul closermag.fr.
Eminem abordează cu vehemenţă subiectul în paginile revistei Vibe: 'Când eşti celebru, medicii roiesc pe lângă tine pentru că le place să îngrijească vedete. +Oh, pot să-l sun pe Eminem la telefon şi să-i spun +Salut, ce mai faci? Astăzi ai nevoie de vreo reţetă?+ Unii doctori sunt capabili să prescrie orice dacă eşti cineva cunoscut! Este o nebunie ce s-a întâmplat cu Brittany Murphy şi tot ce se întâmplă la Hollywood, în mediile muzical şi cinematografic. Persoanele celebre au dreptul la supradoze de medicamente, e aproape o publicitate.' Este într-adevăr un lucru care dă fiori, încheie closermag.fr.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria din New York introduce restricţii la analgezice în metropolă Unele din cele mai puternice analgezice de pe piaţa americană vor fi disponibile doar în unităţile de urgenţă ale celor 11 spitale publice din New York, a anunţat joi primarul Michael Bloomberg, informează cotidianul New York Times. Primarul metropolei americane a luat această decizie în efortul de a...
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
Michael Jackson îi spunea mamei sale că nu abuzează de niciun medicament Michael Jackson, care a murit în 2009 din cauza unei supradoze de medicamente, îşi asigura mama că nu face abuz de nicio substanţă, a declarat Katerine Jackson la procesul în care familia se judecă cu promotorul de concerte AEG, relatează AFP.
Mult prea tineri pentru a muri Moartea subită a actorului Corey L. Haim, la 38 de ani, la câteva luni după prematurul deces al lui Brittany Murphy, la 32 de ani, a suscitat întrebarea dacă nu cumva Hollywood este un loc periculos pentru cei care ating celebritatea la o vârstă timpurie, dau dacă are vreo legătură cu expunerea publică...
Heroina va putea fi cumpărată de la farmacii cu reţete medicale Berlin, 04 iunie /Agerpres/ - Deputaţii germani au adoptat - joi, după mai mulţi ani de dezbateri - un proiect de lege care îi autorizează pe medici să prescrie heroina ca tratament pentru bolnavii foarte dependenţi de acest drog, informează AFP.
Medicul lui Michael Jackson a vrut să distrugă probe incriminatorii /martor/ Ultimul medic al lui Michael Jackson a cerut unui angajat al cântăreţului să sustragă material medical care se afla lângă corpul acestuia înainte de sosirea salvării, potrivit mărturiei respectivului angajat, depusă miercuri în faţa unui judecător californian.