Cele mai citite
 


Mehedinţi: Puncte de prim ajutor împotriva caniculei, la Drobeta Turnu Severin
miercuri, 4 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta Turnu Severin, 4 aug /Agerpres/ - În municipiul Drobeta Turnu Severin au fost amplasate, în zonele aglomerate, opt centre de prim ajutor pentru protejarea cetăţenilor împotriva caniculei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, viceprimarul Mircea Grosu.
Potrivit acestuia, centrele respective au fost amplasate în incintele primăriei, a Casei tineretului, a Direcţiei de taxe şi impozite, la Direcţia de Asistenţă Socială, la Autogară şi în pieţele Mircea, Crihala şi Veterani.
Centrele de prim ajutor, dotate cu aer condiţionat şi apă potabilă, sunt monitorizate de echipe de cadre medicale care asigură asistenţă sanitară persoanelor care acuză afecţiuni cardiovasculare şi de orice altă natură.
În municipiul Drobeta Turnu Severin, în unele zone cu trafic auto intens, temperaturile au oscilat între 35 şi 38 grade Celsius, motiv pentru care un număr de 23 de persoane au avut nevoie de intervenţia medicilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Puncte de prim ajutor pentru cetăţenii afectaţi de caniculă Opt puncte de prim ajutor au amenajat autorităţile publice locale în municipiul Drobeta Turnu Severin pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor care vor fi afectaţi de caniculă, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, primarul Constantin Gherghe.
Mehedinţi: Puncte de prim-ajutor, amenajate de Primărie în perioada caniculei în Drobeta Turnu Severin Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin a amplasat, marţi, corturi de prim-ajutor în zece puncte din oraş, aflate în zone aglomerate, de unde în perioada codului galben de caniculă populaţia poate primi apă şi poate apela la serviciile de urgenţă de asistenţă medicală.
Mehedinţi: Apă potabilă la cisternă pentru locuitorii din satul Valea Copcii Drobeta Turnu Severin, 17 mar /Agerpres/ - Primăria comunei Şimian a decis joi să îi alimenteze cu apă potabilă pe locuitorii din satul Valea Copcii cu ajutorul unei cisterne cu o capacitate de 7.000 litri.
Mehedinţi: Un singur caz de hipotimie din cauza caniculei Un singur caz de hipotimie cauzat de caniculă s-a înregistrat în judeţul Mehedinţi, luni, care a necesitat intervenţia echipelor de prim ajutor de specialitate, a declarat pentru AGERPRES directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, Ion Mihart.
Mehedinţi: Peste 80 de puncte de prim ajutor, amenajate în judeţ pe perioada caniculei Prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că în teritoriu au fost amenajate 83 de puncte de prim ajutor pentru distribuirea de apă potabilă şi acordarea asistenţei medicale în perioada avertizării de cod portocaliu de caniculă.
Mehedinţi:Apa din aproape jumătate din fântânile publice din Drobeta Turnu Severin, contaminată cu nitraţi Parametrii chimici şi bacteriologici ai apei din şapte din cele douăsprezece fântâni publice din municipiul Drobeta Turnu Severin nu corespund normelor şi depăşesc valorile admise, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Romaniţa...