Cele mai citite
 


Olt: Audit extern înainte de preluarea Spitalului Judeţan Slatina de CJ
joi, 5 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliul Judeţean Olt, Paul Stănescu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că firmele de pe platforma industrială a municipiului Slatina vor asigura din fonduri proprii efectuarea unui control financiar contabil la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru ca reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt să aibă o situaţie exactă a datoriilor şi spitalului înainte de semna protocolul de preluare.
Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina este singura unitate spitalicească din judeţ care nu a fost preluată de autorităţile locale, Consiliul Judeţan Olt, instituţia care trebuie să preia spitalul, refuzând încheierea protocolului de primire din cauza datoriei de peste 40 de milioane de lei pe care o are SJU Slatina. Aproape jumătate din sumă sunt datorii acumulate după data de 31 martie.
Paul Stănescu a precizat că miercuri a avut la Bucureşti o întâlnire cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi aceştia au dat asigurări că săptămâna viitoare vor fi plătite datoriile de până la 31 martie urmând ca pentru restul datoriilor să fie alte runde de întâlniri cu oficiali ai Ministerului Sănătăţii pentru găsirea de soluţii.
'Au înţeles şi cei de la minister că preluarea spitalului cu datoriile actuale de către CJ Olt ar însemna să nu putem depăşi mocirla în care se zbate acum spitalul din Slatina. Ori noi vrem să fie mai bine şi CJ Olt va prelua spitalul abia când se vor găsi soluţii pentru plata întregii datorii. Deocamdată am găsit înţelegere şi firmele de pe platforma industrială se vor ocupa pentru a asigura un audit extern la spital. Pentru că trebuie să ştim foarte clar ce se întâmplă acolo' a conchis Stănescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Deficit de medici la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina, cunoscut în plan naţional din cauza scandalurilor provocate de moartea unor pacienţi, funcţionează cu un deficit de 50 de medici şi nu are niciun specialist în Ortopedie infantilă.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina, în amplu proces de modernizare Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina, administrat de Consiliul Judeţean Olt în colaborare cu Primăria Slatina, a intrat anul acesta într-un amplu proces de modernizare, patru dintre obiectivele modernizate, saloane, dotări cu echipamente, secţii, fiind inaugurate miercuri de către preşedintele CJ Olt...
Olt: Poliţia şi Parchetul, sesizate în legătură cu nereguli privind asigurarea hranei la Spitalul Slatina Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt Ioan Ciugulea a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că toţi directorii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina din ultimii ani, indiferent de partidele din care fac parte, trebuie să răspundă dacă vor fi găsiţi vinovaţi de neregulile descoperite în încheierea...
Olt: SJU Slatina va achiziţiona un al doilea computer tomograf Un al doilea computer tomograf va fi achiziţionat anul acesta pentru Spitalul Judeţean de Urgenţe Slatina, a anunţat marţi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, care a menţionat că tot în anul în curs se va finalizarea extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU), iar aceasta va...
Olt: Investiţii de aproximativ opt milioane de lei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Finalizarea lucrărilor de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe (upu) şi reabilitarea secţiilor Pediatrie şi Neonatologie sunt cele mai importante investiţii ce se vor derula în acest an la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, potrivit managerului unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Olt: Consiliul Judeţean alocă fonduri pentru modernizarea UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat joi documentaţia pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.