Cele mai citite
 


Neamţ: Victimele accidentului feroviar au fost preluate de elicopterul SMURD
joi, 5 august 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele două victime ale accidentului produs, miercuri, în localitatea Vulpăşeşti, comuna Sagna, au fost preluate de elicopterul SMURD şi transportate la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.
Elicopterul a aterizat pe stadionul din municipiul Roman.
Cei doi soţi se află în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire.
Victimele au suferit leziuni grave după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un tren de marfă. Accidentul s-a produs în jurul orei 16,00, în Vulpăşeşti, din cauza faptului că şoferul maşinii nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.
Cei doi soţi se îndreptau către casă şi mai aveau de parcurs mai puţin de un kilometru
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Nou născut adus în stare gravă după ce a fost infectat cu Klebsiella Un nou născut a fost adus de la Piatra Neamţ la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi după ce a fost infectat cu Klebsiella, un germene multirezistent care provoacă epidemii infecţioase.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a băut un cocktail Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din judeţul Neamţ, a fost adus în stare foarte gravă la Spitalul C.I.Parhon din Iaşi, după ce a băut un cocktail oferit de o femeie.
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul Sf. Spiridon, în stare de şoc după tragedia aviatică SMURD Angajaţii Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi sunt în stare de şoc, după aflarea veştii că doi dintre colegii lor şi-au pierdut viaţa în timpul tragediei aviatice SMURD din Republica Moldova.
Iaşi: Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la membrii echipajului SMURD decedaţi în Republica Moldova Sute de cadre medicale, personal SMURD, ISU şi de la alte instituţii au venit la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi pentru a-şi lua rămas bun de la cei trei membri ai echipajului elicopterului SMURD care au murit în timpul unei intervenţii de salvare efectuate joi în Republica Moldova.
Iaşi: Bărbat adus în stare gravă la spital după ce a fost înţepat de albine Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din satul Proselnici, comuna Miroslava, a fost adus în stare gravă la spital după ce a fost înţepat de albine în timp ce era la câmp.
Vaslui: Tânără transportată în stare gravă la Iaşi cu un elicopter SMURD O tânără în vârstă de 21 de ani din judeţul Vaslui a fost transportată miercuri după-amiază la un spital din Iaşi cu un elicopter SMURD după ce a făcut septicemie.