Cele mai citite
 


Tehnica Radianta® si Schimbarile Climatice
joi, 5 august 2010   ::   2 Comentarii :: :: Munca fara stres
 

Organizatia Mondiala a Sanatatii, a împlinit 60 de ani la data de 07 Aprilie 2008 si a dedicat Ziua Mondială a Sanatatii din 2008 Protejarii oamenilor mpotriva efectelor daunatoare a Schimbarilor Climatice prin care se concentreaza pe nevoia de a proteja oamenii impotriva efectelor negative grave provocate de schimbarile climatice mari si in continua crestere.

Prin Cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta® - Real Reiki®, punem la dispozitia cursantilor un Set de Instrumente si Tehnici (simple, sigure si foarte eficiente) pentru protejarea personala, a familiei, a celor dragi si celorlalti (oameni, animale si plante) impotriva efectelor negative asupra sanatatii generate de schimbarile climatice mari, rapide si imprevizibile din aceasta perioada.

Schimbarile Climatice si Managementul Activ al StresuluiOrganizatia Mondiala a Sanatatii, a împlinit 60 de ani la data de 07 Aprilie 2008 si a dedicat Ziua Mondială a Sanatatii din 2008 Protejarii Oamenilor îmmpotriva efectelor dăunătoare a Schimbarilor Climatice

In Mesajul domniei sale Dr. Margaret Chan, Director General al Organizatiei Mondiale a Sanatatii precizeaza:
    •   
Schimbarile climatice constituie una din cele mai mari provocari a timpurilor noastre, deooarece vor afecta profund si grav citiva din cei mai importanti determinanti ai sanatatii: alimentele, aerul si apa.
    •    In anul 2008 OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) prin Ziua Mondiala a Sanatatii 2008, se concentreaza pe nevoia de a proteja oamenii impotriva efectelor negative grave provocate de schimbarile climatice mari si in continua crestere:

  • Valurile de caldura, furtunile, inundatiile si seceta ucid zeci de mii de oameni anual. Afectiuni sensibile la schimbarile climatice precum diareea, malaria si malnutritia provoaca mai mult de 3 milioane decese anual. Aceste cifere insa nu reflecta in adevarata amplitudine impactul devastator indirect al schimbarilor climatice asupra sanatatii si vietii oamenilor prin efectul acestora asupra productiei vegetale si animale, precum si asupra rezervelor de apa potabila in mari regiuni sarace ale lumii, reversind succesele de pina acum in lupta impotriva imbolnavirilor a celor saraci, marind si mai mult prapastia in calitatea vietii si sanatate oanenilor din tarile cele mai bogate si cele mai sarace. Acest lucru este incorect si inacceptabil.

    •    In contextul schimbarilor climatice rapide, ample si deseori imprevizibile, nu numai animalele si plantele trebuies protejate, ci in primul rind oamenii trebuiesc protejati atit prin activitatile la nivel guvernamental cit si la nivel personal.
    •    Protectia personala impotriva schimbarilor climatice trebuie facuta prin optiuni personale dedicate imbunatatirii starii de sanatate (stil de viata, odihna, gestionarea activa a stresului, restaurrarea rapida si la timp a rezervelor de energie vitala) si reducerii cauzelor schimbarilor climatice (optimizarea consumului de combustibili si resurse energetice generate pe combustibili fosili, reducerea emisiilor de gaze care afecteaza stratul protector de ozon al planetei).

 

Prin cursurile noastre de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta®, punem la dispozitia cursantilor un Set de Instrumente si Tehnici (simple, sigure si foarte eficiente) pentru protejarea personala, a familiei, a celor dragi si celorlalti (oameni, animale si plante) impotriva efectelor negative asupra sanatatii generate de schimbarile climatice mari, rapide si imprevizibile din aceasta perioada.


Cei 10 factori prin care Schimbarile Climatice inflenteaza sanatatea oamenilor si Solutiile oferite prin Cursurile de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta® - Real Reiki® pentru diminuarea si reversarea efector negative a acestora:
    1.    Incalzirea Globala genereaza mari riscuri pentru sanatate umana: de la moartea prin temperaturi ridicate pina la modificarea modelului de evolutie a bolilor infectioase. Folosind ZILNIC Sesiunile Expandate, Armonizarile, Combinatiile de Simboluri Universale, Directarile si Cocreerile, ne putem proteja pe noi si pe cei dragi de efectele temperaturilor ridicate si a epidemiilor sau pandemiilor generate sau favorizate de incalzirea globala si schimbarile climatice asociate ei.
    2.    Ploile torentiale pe durate mari, Inundatiile, si uraganele au distrus locuinte si au omorit in anii 1990 circa 600.000 de oameni din care 90% in tarile in curs de dezvoltare. Instrumentele si Tehnicile insusite la cursurile noastre permit Echipelor de Interventie in caz de dezastru si Supravetuitorilor sa se elibereze rapid de Socul Postraumatic prin Directarile pentru Evenimente, sa isi refaca Starea de Sanatate, Rezervele de Vitalitate si implicit Capacitatea de a trece la faza de Reconstructie. Informatii asupra Instrumentelor Tehnicii Radiante in pagina web Fizica Umanitatii iar interventiile de Prim Ajutor Radiant in caz de Accidente sunt prezentate in pagina web Stresul si Accidentele
    3.    Fluctuatiile mari si rapide ale temperaturii pot afecta grav sanatate oamenilor provocind Stress Caloric (hipertemie la calduri excesive si hipotermie la temperaturi scazute) crescind rata deceselor celor suferinzi de inima sau de plamini. Studii recente arata ca valul de caldura extrema din 2003 in Europa a crescut numarul de decese cu 70.000 mai mult decit rata medie a deceselor in aceeasi perioada a anilor obisnuiti. Folosind ZILNIC Sesiunile Expandate, Armonizarile, Combinatiile de Simboluri Universale, Directarile si Cocreerile, ne putem proteja pe noi si pe cei dragi de efectele temperaturilor ridicate si a epidemiilor sau pandemiilor generate sau favorizate de incalzirea globala si schimbarile climatice asociate ei. Detalii in paginia web Soluții RADIANTE pentru zilele foarte călduroase
    4.    Cresterea temperaturii globale modifica nivelul si modelele sezoniere a particolelor din aer naturale(polen) sau produse de om (praf) care pot declansa crizele de astm. Studiile arata ca decesele provocate de crizele de astm vor creste in urmatorii 10 ani cu circa 20%, daca nu se iau masuri imediate pentru incetinirea curbei incazirii planetei. Multi dintre cursantii nostri au putut intrvenii prin Combinatii de Simboluri, Sesiuni Radiante Expandate si Directari in cazul Crizelor de Astm, iar folosirea lor ZILNICA pe perioade de 1-2 Luni, Stabilizeaza functionarea Sistemului Imunologic si duce implicit la Diminuarea sau Remisiunea Completa a Astmului Bronsic pe fond Alergic, sau a altor tipuri de Alergii.
    5.    Cresterea nivelului marilor (ca urmare a topirii ghetarilor din cauza incalzirii globale) va creste riscul inundarii zonelor de contact cu marile si oceanele lumii, provocind la rindul lor mari migratii a oamenilor din aceste zone, deoarece mai mult de jumatate din populatia globului traiste in zona de sub 60 de kilometrii de la malul marilor si oceanelor lumii. In acest context va creste numarul deceselor si accidentelor provocate de inundatii, va creste riscul infectiilor provocata de consum de apa nepotabila, iar tensiuniile si potentialele riscuri de conflicte interumane vor creste din cauza aglomerarii unor mari comunitati umane in zone foarte sarace. Instrumentele si Tehnicile insusite la cursurile noastre permit Echipelor de Interventie in caz de dezastru si Supravetuitorilor sa se elibereze rapid de Socul Postraumatic prin Directarile pentru Evenimente, sa isi refaca Starea de Sanatate, Rezervele de Vitalitate si implicit Capacitatea de a trece la faza de Reconstructie. Informatii asupra interventiilor de Prim Ajutor Radiant in caz de Accidente sunt prezentate in pagina web Stresul si Accidentele . Revitalizarea zilnica a Sistemului Imunologic prin Sesiunile Radiante Expandate si Directari, ne va proteja de riscul crescut al infectiilor generat de consumul apei nepotabile, iar prin Armonizarea Recipientelor cu Apa Nepotabila pentru 10-15 Minute (indiferent de marimea recipientului) se va optimiza Matricea Biologica si Structura Organoleptica a Apei, devenind astfel mai putin periculoasa chiar si pentru persoane care nu folosesc zilnic Instrumentele Tehnicii Radiante®. Prin Combinatiile de Simboluri Universale direct si de la Distanta prin Directarile pentru Grupurile de Oamneni in Criza sau cu Tensiuni Relationale, se poate intevenii atenuund tensiunilile si potentialele riscuri de conflicte interumane.
    6.    Ploile torentiale de durata vor compromite pinza de apa freatica, afectind grav capacitatea de aprovizionare a comunitatilor cu apa potabila. La nivel global, deja lipsa de apa potabila afecteaza 1 din 10 locuitori ai planetei. Lipsa de apa si apa de proasta calitate opoate compromite igiena oamenilor si le poate agrava grav sanatatea, crescind riscul de diaree (care omoara anual la nivel global circa 1,8 milioane de oameni), infectii ale ochilor care pot duce pina la orbire, precum si alte boli cronice. Revitalizarea zilnica a Sistemului Imunologic prin Sesiunile Radiante Expandate si Directari, ne va proteja de riscul crescut al infectiilor generat de folosirea apei nepotabile ( pentru baut, gatit si igiena personala), iar prin Armonizarea Recipientelor cu Apa Nepotabila pentru 10-15 Minute (indiferent de marimea recipientului) se va optimiza Matricea Biologica si Structura Organoleptica a Apei, devenind astfel mai putin periculoasa ( la baut, gatit sau pentru igiena personala) chiar si pentru persoane care nu folosesc zilnic Instrumentele Tehnicii Radiante®.
    7.    Lipsa apei potabile va incuraja oamenii sa o aduca de la distante mari si sa o depoziteze pe termen lung in gospodarii, crescind riscul contaminarii apei potabile transportate sau depozitate si in acest fel crescind riscul imbolnavirii oamenilor din zonele cu apa potabila putina. Armonizarea pentru 10-15 minute a Recipentelor (idiferent de marimea lor) de Transport si Depozitare a Apei Potabile va face ca aceasta sa isi Optimizeze si sa isi pastreze apoi Matricea Energetica si Structura Organoleptica pe perioade mari de timp ( au fost cazuri cind apa luata direct din Robinetul de Apa Rece al Apartamentului sa fie depozitata in Sticla de Plastic pentru 3-5 ani, si apoi nu numai ca nu avea nici un miros sau gust deosebit, ci la analizele de laborator a prezentat o Structura Organoleptica mult mai Optima decit apa proastata sosita prin sitemul public de canalizare)
    8.    Schimbarile climatice majore, afecteaza afectiunile transmise prin intermediul apei ai altor vectori din apropierea apei precum tintarii. Afectiunile Climat-Sensibile sunt printre primii ucigasi ai omenirii: Diareea, Malaria si Malnutritia singure a provocat moartea a 3 milioane de oameni on 2002, din care 1/3 din aceste morti au avut loc in Africa. Pe linga Armonizarea Apei de Baut, Gatit si Iginena prezentate mai sus, un rol deosebit in cresterea rezistentei la infectii si la nevoie in grabirea proceselor de vindecare (in sinergie cu Tratamentele Medicale), il are Revitalizarea Sistemului Imunologic prin folosirea Zilnica a Instrumentelor Tehnicii Radiante® si Gestionarii Active a Stresului. Informatii suplimentare la Revitalizarea Sistemului Imunologic prin Gestionarea Activa a Stresului folosind Tehnica Radianta® chiar si in cazurile foarte grave de prabusire a acestuia in paginile web Tehnica Radianta® si Cancerul si Noua Medicina Germana
    9.    Cresterea temperaturii planetei, insotita de modificarea grava a perioadelor si momentelor ploioase, va reduce suprafetele cultivate, iar pe cele ramase in cultura va scadea dramatic productia la hectar, afectind in acest fel direct (prin lipsa resurselor de alimentatie vegetala) si indirect ( prin scaderea numarului de animale sursa de lapte si carne) capacitatea oamenilor de a se hranii. Malnutritia provoaca miloane de decese anual, din lipsa nutrientilor suficienti pentru sustinerea vietii, precum si prin cresterea vunerabilitatii corpurilor hranite insuficient la afectiuni precum malaria, diareea si cele pulmonare. De exemplu in Mali, daca nu vor fi luate la timp masuri de adaptare la schimbarile climatice severe, acestea vor putea dubla numarul oamenilor aflati in risc de malnutritie in 2050. Profesoara noastra Doamna Dr. Barbara Ray, precizeaza in Manualul de Referinta al Tehnicii Radiante®, faptul ca folosind zilnic Sesiunile Expandate, Directarile si Cocreerile ne HRANIM cu LUMINA INTERIOARA, prin activarea la nivel celular al Metabolismului Spiritual, porin care Radianta Interioara accesata se transforma prin procesele de Micromaterializare in Structurile Materiale Lipsa (din cauza lipsei resurselor alimentare sau blocarea absortiei si metabolizarii corecte a acestora in Sistemul Digestiv), dar esentiale Functionarii Optime a celulero si implicit a fiintei umane. A fost observat acest lucru la mmai multi cursanti care pe timpul unor tratamente ce au afectat indirect Sistemul Digestiv, folosind Zilnic Instrumentele Tehnicii Radiante nu numai ca nu au Slabit, dar au cistigat in Greutate, Starea Generala s-a Ameliorat ia Analizele Singelui s-au apropiat de parametrii normali neavind neoie de Transfuzii de Singe sau Hranire prin Perfuzii. Acest Metabolism Spiritual (Hranire cu Lumina Interioara) este prezentat de catre Australianca JASMUHEEN in lucrarea A Trăii cu Lumina (aparuta la Editura For You ) Ea se hraneste numai cu Lumina, cu prana – acea energie universala pe care o absorbim o data cu aerul pe care-l inspiram. În prezent, în lume exista aproape 10.000 de persoane care au adoptat acest sistem de hranire, sistem care este vechi de când lumea. Înca din cele mai vechi timpuri, maestrii din Orient se hraneau în acest fel, iar în lumea crestina exista nenumarati preoti si calugari care, modesti si nestiuti de nimeni, se hranesc cu energia divina.
    10.    Mersul pe jos, pe bicicleta si folosirea la nevoie a transportului in comun in locul masinilor private, pe linga reducerea impactului asupra schimbarilor climatice (reducind efectul de sera), reduce si riscul accidentelor de circulatie, reduce poluarea urbana (asociata cresterii alarmante a afectiunilor respiratorii si cardiovasculare), creste nivelul de actifitate fizica al oamenilor scazind astfel rata morbiditatii si ce a mortalitatii generale.
Prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta(TM) se refac Rezervele de Vitalitate golite de Stres, se Optimizaza Consumul de Vitalitate in contact cu Evenimentele Neprevazute si Cresc asfel Disponibilitatile de Efort Fizic si Intelectual indiferent de virsta (prin incetinirea si apoi Revesarea Procelelor de Imbatrinire) Detalii in pagina web Antiimbatrinirea si Tehnica Radianta®

 

Notare
Comentarii
ecret, and canada goose sale even his wife did not tell, he is also a canada goose student canada goose outlet with the name With the assistance of ...

e tears, into the <b><a href="http://www.ecanadagoosejacketsale.com/">canada goose sale</a></b> room to comfort the younger son <b><a href="http://www.ecanadagoosejacketsale.com/">canada goose jacket</a></b> said, dull eyes staring at <b><a href="http://www.ecanadagoosejacketsale.com/">canada goose jacket sale</a></b> TV. </P> <p> Zhao Qi...

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stresul, Acidentele de Circulatie si Tehnica Radianta® Stresul, Somnul insuficient și Suprasolicitarea sunt principalele cauze ale Accidentelor rutiere. Prezentăm analizele, previziuniile si recomandarile dedicate prevenirii accidentelor rutiere oferite de Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile din diferite țări....
Epidemiile de Gripa si Tehnica Radianta Cea mai bună aparare împotriva Epidemiilor și Pandemiilor este întărirea Sistemului Imunologic folosind Resursele Naturale și Optimizarea Stilului de Viată. Videoprezentrile indicate în această pagină descriu modul în care Sistemul Imunologic ne apără organismul de infecții și mecanismele biologice prin...
Stresul, Durerea și Tehnica Radiantă® Durerea: cauze, manifestari și costuri. Folosirea Instrumentelor oferite de cursurile noastre Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, pentru prevenirea și la nevoie diminuarea pînî la remisiunea completă a durerii acute sau cronice.
Medicina Integrala si Tehnica Radianta® Deosebirea dinte Tratament și Vindecare, Etapele Vindecării și Conceptul de Medicină Integrală al Dr. Eliot Dacher avînd Integrate Instrumentele oferite în cadrul Cursului de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®
Stresul, Hipertensiunea si Tehnica Radianta Prezentăm definiția, cauzele și metodele de prevenire a apariției sau la nevoie a reducerii Hipertensiunii. Hipertensiunea Arterială face parte din Sindromul Metabolic, care este generat de Stresul Ocupațional așa cum precizăm în pagina Sindromul Ocupațional . Cursurile noastre de Management Activ al...
Stresul Sanatatea Mintala si Tehnica Radianta În contextul actualei Crize Financiare Globale și a Schimbarilor Meteo ample și imprevizibile, Stresul va crește la nivele alarmante și va afecta cea mai mare parte a oamenilor. Stresul este la baza Afecțiunilor Mintale, care pot fi prevenite și la nevoie remise prin folosirea Tratamentelor și Procedurilor...